Tüyap silah fuarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Tüyap silah fuarı ne zaman?
  2. Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı nerede?
  3. IDEF Fuarı ertelendi mi?
  4. Aselsan fuarı nerede?
  5. 2021 silah fuarı ne zaman?

Tüyap silah fuarı ne zaman?

İşte tüm detaylar... Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda düzenlenen IDEF'21, 17-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında İstanbul'da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı nerede?

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Milli Savunma Bakanlığı ev sahipliğinde, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı yönetim ve sorumluluğunda düzenlenen IDEF'21, 17-20 Ağustos 2021 tarihleri arasında İstanbul'da Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

IDEF Fuarı ertelendi mi?

Türk savunma sanayisi şirketlerini dünyadaki savunma tedarikinden sorumlu makamlar ile buluşturan ve bu yıl 25-28 Mayıs tarihlerinde düzenlenmesi planlanan IDEF, “Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun tavsiye kararı doğrultusunda” 17-20 Ağustos'a ertelendi.

Aselsan fuarı nerede?

ASELSAN, fuarın gerçekleşeceği TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin 12inci Salonunda yer alacak standında; Deniz Sistemleri, Hava Sistemleri, Hava Savunma Sistemleri, Sınır-Sahil Güvenlik Sistemleri, Haberleşme Sistemleri, Elektronik Harp Sistemleri, Elektro-Optik Sistemler ve Silah Sistemleri senaryo merkezlerinde toplam ...

2021 silah fuarı ne zaman?

organizatörlüğünde 17 - 20 Ağustos 2021 tarihleri arasında, Türkiye'nin en büyük şehri İstanbul'daki TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde icra edilecektir.