AKK bitince ne olur?

İçindekiler:

  1. AKK bitince ne olur?
  2. AKK ne zaman geçer?
  3. AKN ne AKK ne?
  4. 100 Mbps internet kaç para?
  5. AKK var mı?
  6. İnternet kotası ne zaman yenilenir?
  7. Gece 2den sonra internet bedava mı?
  8. Sınırsız internet kaç gb den sonra yavaşlar?
  9. Kota dolduktan sonra hız kaça düşer?
  10. AKK Nedir Türk Telekom?
  11. TurkNet AKK var mı?

AKK bitince ne olur?

AKK uygulanan Tüm Fiber internet paketlerinde AKK sonrası yükleme (upload) hızı 1 Mbps'ye düşecektir. xDSL AKK'lı internet paketlerinde yükleme (upload) AKK uygulaması olmadığı için AKK sonrası yükleme (upload) hızları değişmemektedir. Sadece indirme (download) hızları yukarıdaki tablo kapsamında düşmektedir.

AKK ne zaman geçer?

Faturalar her ayın başında kesilirken, Adil Kullanım Noktası, hizmetinizin aktive edildiği tarih itibariyle bir ay sonra sıfırlanmaktadır. Örneğin Özgür İletişim Paketi'niz 10 Haziran'da aktive edildiyse, Adil Kullanım Kotanız 10 Temmuz'da sıfırlanır.

AKN ne AKK ne?

AKN'nin açılımı Adil Kullanım Noktası, AKK'nin açılımı Adil Kullanım Kotasıdır. İkisi de aynı anlama gelir. Kota, teknik olarak bunlardan ayrı bir terimdir. Bazı operatörlerin belirli bir veri indirme miktarının geçilmesinden sonra (aynen AKN gibi) hızı düşürmeden ekstra ücret talep etmesi durumundaki sınır değerdir.

100 Mbps internet kaç para?

İnternet Paketleri ve Fiyatları
Paket İsmiBağlantı HızıPaket Liste Fiyatı
FİBERNET/HİPERNET (100 Mbps'ye kadar) (75 GB AKN)100 Mbps'ye Kadar₺189,00
FİBERNET/HİPERNET (100 Mbps'ye kadar) (100 GB AKN)100 Mbps'ye Kadar₺196,00
FİBERNET/HİPERNET (100 Mbps'ye kadar) (150 GB AKN)100 Mbps'ye Kadar₺210,00
22 satır daha

AKK var mı?

Belirli bir kotanın aşımı sonrası kullanıcıların internet hızını düşüren Adil Kullanım Kotası (AKK/AKN) tarihinde kaldırıldı.

İnternet kotası ne zaman yenilenir?

Yani her ayın 1. Günü ile ay sonu 30-31'inde kullanılan download ve upload kotanız paketinizde olan maksimum seviye dolana dek paketinizde bulunan internet hızınızla internete girebilirsiniz. Kotanız dolduktan sonra kotanızın yenilemesi işlemi ise gelecek olan ay başında tekrar sıfırlanacaktır.

Gece 2den sonra internet bedava mı?

SABAHA DEK ÜCRETSİZ İNDİRME Yeni dönemde en önemli değişiklik gece internet kullanımında olacak. Gece 02.00 ile sabah 08.00 arası artık AKK uygulanmayacak. Yani bu 6 saat arasındaki kullanım aylık kotadan yemeyecek.

Sınırsız internet kaç gb den sonra yavaşlar?

Adil kullanım politikaları gereği 8 Mbit/s ve limitsiz tarifelerde işletmecilerin belirlediği adil kullanım noktası 15 GB! Abonenin ay içerisindeki kullanımı 15 GB'ı geçtiği anda internet hızı bir sonraki fatura kesimine kadar 512kbit/s 'e düşürülüyor.

Kota dolduktan sonra hız kaça düşer?

25 GB'ın aşımı sonrasında kullanım hızı en fazla 3 Mbps olacak şekilde revize edilmektedir. HAZIRNET ve 1Mbps hızındaki paketler için AKN aşıldığında kullanım hızı 256 kbps olarak revize edilmektedir.

AKK Nedir Türk Telekom?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) %100'e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir. Bu uygulama şebeke kaynaklarından tüm kullanıcıların aynı kalitede hizmet alabilmesini amaçlamaktadır.

TurkNet AKK var mı?

Bu nedenle kullanıcıların önünde en büyük engel olan AKN'yi (Adil Kullanım Noktası/Kotası) tamamen kaldırdık. TurkNet'lilere 7/24 AKN yok. Nerede olursanız olun, ne kadar zamandır TurkNet'li olursanız olun, hangi hızda olursanız olun. ... TurkNet'te kotasız, gerçek sınırsız bir internet deneyimi sizi bekliyor.