Öğretmen kaç yıl sonra tayin isteyebilir?

İçindekiler:

  1. Öğretmen kaç yıl sonra tayin isteyebilir?
  2. 2021 il dışı tayinler ne zaman?
  3. Aday öğretmen hizmet birleştirme yapabilir mı?
  4. Memur olduktan ne kadar sonra tayin istenir?
  5. Il dışı atamalar ne zaman bitiyor?
  6. Sözleşmeli öğretmen hizmet birleştirme yapabilir mı?
  7. Hizmet birleştirme derece kademeyi etkiler mi?
  8. 2021 il dışı tayinler açıklandı mı?

Öğretmen kaç yıl sonra tayin isteyebilir?

Doğrudan Bakanlık merkez teşkilâtına bağlı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler, istemeleri halinde zorunlu çalışma yükümlülük durumları da dikkate alınmak suretiyle, üç yıllık çalışma süresi şartı aranmadan yer değiştirme isteğinde bulunabileceklerdir.

2021 il dışı tayinler ne zaman?

Farklı bir ilde görev yapmak isteyen öğretmenler için il dışı atama başvurusu 30 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında alınacak. İl dışı atama ve tayinler ihtiyaç listesi içerisinde yer alan bilgilere göre yapılacak.

Aday öğretmen hizmet birleştirme yapabilir mı?

657 saylılı kanunun 158. Madde uyarınca hizmet birleştirmelere bir sınırlama getirilmiş fakat bu sınırlama aday memurların adaylığı kalkmadan derece kademe alamayacağına işaret etmiştir.yani Adaylığı süresince derece kademe(terfi )getirecek herhangi bir hizmet birleştirmenin yapılamayacağına açıklık getirilmiştir.

Memur olduktan ne kadar sonra tayin istenir?

3 yılını dolduran ve devlet memurluğu statüsüne geçen personelin mazeret tayinleri olan eş durumu, sağlık mazereti ve can güvenliği tayinleri yapılmaktadır. Ancak isteğe bağlı tayinleri isteyebilmesi için kadroya geçtikten sonra artı bir yıl daha görev yapması gerekmektedir.

Il dışı atamalar ne zaman bitiyor?

7. Yurt dışında görevlendirilenler ile aylıksız izinli olan öğretmenlerden yurt dışı görev süresi veya aylıksız izinlerinin tarihine kadar sona ereceğini belgelendirenler, diğer şartları da taşımaları kaydıyla yer değiştirme başvurusunda bulunabileceklerdir.

Sözleşmeli öğretmen hizmet birleştirme yapabilir mı?

Öğretmenler Hizmet Birleştirmesini Nasıl Yapabilir? ... Sözleşmeli öğretmenlik pozisyonundan kadrolu öğretmenlik pozisyonuna geçtikten sonra hizmet puanı hesaplanır ve eklenir. Bu yüzden öğretmenlerin hizmet birleştirmesi yapabilmesi için öncelikle kadrolu olarak görev yapıyor olması şarttır.

Hizmet birleştirme derece kademeyi etkiler mi?

DMK da derece kademe etkilemez diyor, hizmet birleştirmede sadece hizmet puanı olarak etkilenir.

2021 il dışı tayinler açıklandı mı?

İl dışı atama sonuçları açıklandı İl dışı atama başvuru sonuçları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 4 Ağustos 2021 tarihinde açıklandı.