Gri koltuk takımına ne renk fon perde gider?

İçindekiler:

  1. Gri koltuk takımına ne renk fon perde gider?
  2. Perde ve halı seçimi nasıl olmalı?
  3. Turkuaz koltuk takımına ne renk perde olur?
  4. Antrasit koltuk takımına ne renk fon perde?
  5. Koyu turkuaz hangi renk uyar?

Gri koltuk takımına ne renk fon perde gider?

Gri koltuk takımına uygun fon perde için alternatif arayışındaysanız turkuaz tonları, mavi tonları, yeşil tonları ile pembe tonları da fon perde olarak tercih edilebilir.

Perde ve halı seçimi nasıl olmalı?

Halı ile perde uyumu yakalanmadan önce odanın ışık düzeyi tespit edilmelidir. Yatak odası gibi özel odalarda az ışık geçiren sık dokumalı perde modelleri tercih edilmelidir. Koyu renklerde perde seçiliyorsa bu renk tonlarında mobilya ve açık renklerin hakim olduğu halı seçilmelidir.

Turkuaz koltuk takımına ne renk perde olur?

Kesinlikle sarı. Resimlerde gorursun, turkuaz ve sari birbirine en cok yakisan renkler. Turkuaz koltuklar beyaz duvar rengi sari fon perde ve sari-beyaz-yesil cicekler aksesualar. Evin dergilerden firlamis gibi olur.

Antrasit koltuk takımına ne renk fon perde?

Fon Perde ve Halı Önerileri Antrasit – gri renk koltuk takımı ile uyumlu fon perde ve halı renkleri; hardal sarı, kiremit, koyu yeşil, turkuaz, açık mor, petrol mavisi ve lila renkleridir.

Koyu turkuaz hangi renk uyar?

Dekorasyonda soğuk renklerden hoşlananlar için turkuaz ile mor tonlarını kullanmak doğru bir tercih olabilir. Eğer kullanacağınız turkuaz “Mevlana Nefesi Turkuazı” gibi koyu bir turkuaz tonuysa, uçuk lila tonlarından olan “Taflan 230” rengini düşünebilirsiniz.