Armağan Portakal ne mezunu?

İçindekiler:

  1. Armağan Portakal ne mezunu?
  2. Fatih Portakal Türk mü?
  3. Fatih Portakal kiminle evlendi?
  4. Fatih Portakal hangi kanalda spikerlik yapıyor?
  5. Armağan Portakal kimdir nerelidir?

Armağan Portakal ne mezunu?

İlköğrenimini Nazilli'de; liseyi İzmir Atatürk Lisesi'nde tamamladı. Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamladı. 1994 yılında yüksek lisans ve yabancı dil eğitimini yapmak üzere Avustralya'ya gitti.

Fatih Portakal Türk mü?

Fatih Portakal 1968 senesinde dünyaya gelmiştir. Aslen Aydın Nazilli doğumludur. ... Yüksek öğrenimini İstanbul Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde tamamlayan Fatih Portakal sunucu, gazeteci ve yazardır. Fatih Portakal, tarihinde Armağan Toper ile evlenmiştir.

Fatih Portakal kiminle evlendi?

Armağan Portakale. 1997 Fatih Portakal/Eşi

Fatih Portakal hangi kanalda spikerlik yapıyor?

* 2010 yılından beri kanalımızda FOX Ana Haber bülteni sunuculuğu görevini büyük bir başarıyla yürüten ve FOX ekranlarından milyonlara ulaşarak Türk Televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olan değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal ...

Armağan Portakal kimdir nerelidir?

1969 yılında dünyaya gelen Armağan Portakal yazar, fotoğrafçı, aktivist ve çevre mühendisi kimlikleri ile bilinir. Aslen Manisa Salihli İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Toper, ailenin 3 kızından en küçüğü olarak dünyaya gelmiştir.