Nivea Shower Cream nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Nivea Shower Cream nasıl kullanılır?
  2. Shower Cream ne ise yarar?
  3. Duş kremi nasıl kullanilir?
  4. Nivea Body Mousse ne işe yarar?
  5. Duş sütü nasıl kullanılır?
  6. Duşta vücut losyonu nedir?

Nivea Shower Cream nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Nemli cilde direk ya da süngerle köpürterek uygulayın, bol suyla durulayın. Nivea Creme Care Nemlendirici İçeren Duş jeli 250 ml, indirimli ucuz fiyatıyla sitemizden satın alabilirsiniz.

Shower Cream ne ise yarar?

Duş jelleri olarak bilinen bu ürün çok güzel koktuğundan ve de kaygan yapıda olmasından dolayı vücudumuzu biraz daha iyi temizler ve çok fazla cildinizi kurutmaz. Kısaca duş jelleri vücudumuzu temizleme işine ve cildimizin güzel kokması işine yarar.

Duş kremi nasıl kullanilir?

Nasıl Kullanılır :
  1. Duş jeli veya sabun ile yıkanın ve durulanın.
  2. NIVEA Duşta Vücut Kremi'ni ıslak vücudunuza uygulayın.
  3. Durulanın.
  4. Kurulanıp, giyinin.

Nivea Body Mousse ne işe yarar?

NIVEA Silk Mousse Duş Köpüğü, eşsiz içeriğiyle cildinizi nemlendirirken cilde ipeksi bir yumuşaklık kazandırır. NIVEA'nın kendine has kokusuyla duyularınızı harekete geçirir. Aerosol formülü sayesinde duş lifine gerek kalmadan köpürür.

Duş sütü nasıl kullanılır?

Nasıl Kullanılmalı: Nemli cildinize masaj yaparak uygulayın. Bol su ile durulayın. Öneri: Duş sonrası vücut bakım kremi uygulayabilirsiniz. Kimler Kullanabilir: Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Duşta vücut losyonu nedir?

Vücut losyonu; vücudun kaybettiği nemi geri kazandırılmasına ve vücudun nem düzeyini dengelemeye faydalı bir bakım ürünüdür. Vücudumuzun nemli kalmasını sağlamaya yardımcı olarak vücudumuza daha pürüzsüz ve parlak görünüm kazandırır.