Zoom da hesaptan nasıl çıkılır?

İçindekiler:

  1. Zoom da hesaptan nasıl çıkılır?
  2. Zoom aylık ücreti ne kadar?
  3. Zoom da canlı yayına nasıl bağlanır?
  4. 1000 kişilik zoom ne kadar?
  5. Zoom 40 dakika sonrası ücretli mi?
  6. Zoom Pro kaç TL?
  7. Zoom dan canli yayina nasil girilir?

Zoom da hesaptan nasıl çıkılır?

Adım: Giriş işleminden sonra profilinizden Account Management > Account Profile bölümüne girin. Adım: Terminate My Account seçeneğine tıklayın. Adım: Zoom hesabınızı silmek istediğinizi onaylamak için Evet'e tıklayın. Bu işlemden sonra Zoom hesabınız kalıcı olarak silinecek.

Zoom aylık ücreti ne kadar?

Eğer siz de 40 dakikalık görüşme süresi ile sınırlı olmayan bir şekilde Zoom Meetings kullanmak istiyorsanız, 2021 Ocak itibariyle, Zoom aylık abonelik ücreti 14.99 Dolar'dan başlıyor. Aynı paketin yıllık Zoom ücreti ise 149.90 Dolar.

Zoom da canlı yayına nasıl bağlanır?

Zoom'da oturum açın ve ardından Join butonuna tıklayın....Join butonuna tıklayın.
  1. Google Chrome'dan ilk defa katılıyorsanız, toplantıya katılmak için Zoom istemcisini (Zoom Client) açmanız istenir.
  2. Gelecekte bu adımı geçmek isterseniz uygulamayla ilişkili bu tip linkleri her zaman aç kutucuğunu işaretleyebilirsiniz.
Daha fazla öğe...

1000 kişilik zoom ne kadar?

Zoom Enterprise üyesi olabilmek için en az 100 ana bilgisayarı olan bir şirket olmanız gerekiyor. 1000 kişilik görüşmeler yapabileceğiniz Enterprise üyelik paketinin ücreti ise aylık 20 dolar civarında.

Zoom 40 dakika sonrası ücretli mi?

Zoom toplantısına, toplantı linkine sahip olduğunuz takdirde herhangi bir oturum açmaya gerek olmadan da katılabilirsiniz. Eğer paralı üyeliğiniz bulunmuyorsa 40 dakika sonra bağlantınız kesilecektir.

Zoom Pro kaç TL?

2- Zoom Pro Bu üyelik planında Basic'de olan 40 dakikalık sınırlama bulunmuyor. Pro ile 24 saate kadar konuşma yapabiliyorsunuz. Ayrıca Pro ile kayıtlı toplantıları bulutta saklayabilir ve gelişmiş kullanım raporları da oluşturabilirsiniz. Pro üyeliğinin fiyatı ise aylık 15 dolar civarında.

Zoom dan canli yayina nasil girilir?

Oturum açmadan katılmak istiyorsanız Join a Meeting butonuna tıklayın. Zoom'da oturum açın ve ardından Join butonuna tıklayın....Microsoft Edge veya Internet Explorer
  1. Edge veya Internet Explorer'ı açın.
  2. Join.zoom.us adresine gidin.
  3. Toplantı sahibi / organizatör tarafından sağlanan meeting ID 'nizi girin.