Doçent doktor ne kadar maaş alıyor?

İçindekiler:

  1. Doçent doktor ne kadar maaş alıyor?
  2. Akademik Teşvik için en az kaç puan gerekli?
  3. Kitap bölümü yazarlığı kaç puan?
  4. ESCI kaç puan?
  5. Atıf puanı nedir?
  6. Uluslararası alan indeksleri nedir?
  7. SSCI yayın ne demek?
  8. SSCI ne demek?
  9. Index atmak ne demek?
  10. Index ne demek bilgisayar?

Doçent doktor ne kadar maaş alıyor?

UnvanD/K15 Ocak 2020 net maaş
*Doçent2/17.

Akademik Teşvik için en az kaç puan gerekli?

memura brüt aylığına akademik kadro unvanlarına göre belirlenmiş olan oranın uygulanması suretiyle hesaplanır. ➢ Akademik teşvik puanının en az 30 olması gerekir. faaliyet puanı) ise yüz puanı geçemez. her ne ad altında olursa olsun yapılan benzeri ödemelerin hesabında dikkate alınmaz.

Kitap bölümü yazarlığı kaç puan?

Başlıca yazarın belirtilmediği iki veya daha fazla yazarlı makalelerde ve diğer yayınlarda (bildiri, kitap) toplam puan yazarlar arasında eşit olarak bölünür. (Bu bölümden en az 300 puan almış olmak gerekmektedir.) (Bu bölümden en az 200 puan almış olmak gerekmektedir.)

ESCI kaç puan?

Uluslararası hakemli dergilerde başka yazarlar tarafından yapılan 20'ye kadar olan her bir atıf için 1,5 puan, 20'den sonraki her bir atıf için 3 puan verilir. B.

Atıf puanı nedir?

Her yayın, kendisine atıf yapılan bir eserde kaç defa atıf yapıldığına bakılmaksızın bir defa atıf puanı alır. Farklı bir eserde yapılan atıf için de ayrıca atıf puanı alınır. Bu madde kapsamında en az 4 puan alınması zorunludur. Bu madde kapsamında en fazla 20 puan alınabilir.

Uluslararası alan indeksleri nedir?

T.C. Üniversiteler Arası Kurul (ÜAK) Başkanlığı tarafından Sağlık Bilimleri Temel Al- anı için başvuru şartlarında, Uluslararası Alan İndeksleri: SSCI, SCI, SCI-E ve AHCI dışındaki indeksler olarak tanımlanmıştır.

SSCI yayın ne demek?

SCI-Expanded: Science Citation Index-Expanded: Bu index ile de fen bilimleri alanlarındaki dergiler taranır. Fakat dergi kabul kuralları daha hafiftir. Ayrıca online dergileri de kapsar.

SSCI ne demek?

Science Citation Index Expanded (SCIE) nedir? Science Citation Index Expanded (SCIE), 1900'den günümüze 150 disiplinde 8.

Index atmak ne demek?

Index atmak, jargon olarak kullanılan bir başka deyiştir. İnternet korsanları bir web sitesinin güvenlik açığından faydalandığında çoğunlukla sistem sahiplerine bir not bırakmak için ana sayfayı değiştirirler.

Index ne demek bilgisayar?

Index Nedir: Kurallara uygun olan her internet sayfasının, arama motorları botları aracılığıyla taranarak veri tabanında saklanması ve arama sonuçlarında listelenmesi işlemidir.