Elveda Rumeli Pembe kim?

İçindekiler:

  1. Elveda Rumeli Pembe kim?
  2. Elveda Rumeli nereyi anlatıyor?
  3. Elveda Rumeli konusu nedir?
  4. Ertan Saban Türk mü?
  5. Ertan Saban ve Erman Saban kardeş mi?

Elveda Rumeli Pembe kim?

Oyuncular
OyuncuKarakter
Hare SürelEmine
Ceyda AteşPembe
Ecem Nur ÖzkayaKüçük Zarife
Rıza KocaoğluHacı Ali
30 satır daha

Elveda Rumeli nereyi anlatıyor?

Konusu ile yüreklerde taht kuran dizi: Elveda Rumeli Hikaye, 1896 yılında Manastır yakınlarında Türk, Makedon, Arnavut milletlerinin bir arada yaşadığı küçük bir Osmanlı köyünde geçer. Birbiriyle yıllardır anlayış içinde yaşayan bu insanların arasında Balkan Harbi nedeniyle sorunlar yaşanmaya başlamıştır.

Elveda Rumeli konusu nedir?

Kahramanımız Sütçü Ramiz Makedonya bölgesinde Manastır şehrine yakın bir köyde evlilik çağındaki üç kızı ve karısıyla birlikte yaşan fakir bir Türk köylüsüdür. Ramiz ve ailesinin ekseninde gelişen olaylar fonda Balkanlardan çekilmekte olan cihan imparatorluğunun o yıllarına da bir ayna da tutmayı hedeflemektedir.

Ertan Saban Türk mü?

Ertan Saban (d. 4 Aralık 1977, Üsküp), Makedonyalı Türk oyuncu. Makedonya Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ve Luran Ahmeti ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıktı.

Ertan Saban ve Erman Saban kardeş mi?

Uzun yıllar kardeşi Erman Saban ile birlikte Makedonya Türk Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda sahneye çıkan Ertan Saban; Sultan Makamı, Sağır Oda, Savcının Karısı, Elveda Rumeli, Sakarya Fırat, Gölgesizler, Başka Semtin Çocukları, Mutlu Ol Yeter, Hatasız Kul Olmaz, Limonata, Avlu ve Çiçero gibi yapımlarda rol almıştır.