Hayat Su hangi ilin?

İçindekiler:

  1. Hayat Su hangi ilin?
  2. Hayat Su doğal mı?
  3. Saka su nereden çıkıyor?
  4. Hayat Su ne zaman satıldı?
  5. Saka Su kimin 2019?

Hayat Su hangi ilin?

Hayat Su, 1984 yılında üretimine başlanan ambalajlı su pazarının en eski markalarından biridir. 1997 yılında Danone Hayat İçecek ve Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş bünyesine katıldı. Danone Fransa merkezli bir firmadır.

Hayat Su doğal mı?

Hayat Su'nun ürün gamı yalnızca su ile sınırlı kalmamaktadır. Hayat Su markasına ait Akmina serisi, doğal maden suyu özelliklerine sahip olup, sade ve meyveli seçeneklerini bulundurmaktadır.

Saka su nereden çıkıyor?

“Türkiye'nin Avrupa Birliği standartlarına uygun doğal mineralli suyu Saka, dünyadaki tüm su markaları içinde pH seviyesi en yüksek olanlar arasında yer alıyor. 2004 yılında Sakarya Hendek'te kurulan Saka, AB uyum yasaları çerçevesinde 5686 sayılı Doğal Mineralli Su Yönetmeliğine uygun olarak ilk Doğal Mineralli Su ...

Hayat Su ne zaman satıldı?

Su pazarının 26 yıllık oyuncusu Hayat Su New York'a ihracata başladı. 1997 yılında Danone tarafından satın alınan ve 150 milyon dolar yatırım yapılan ve 15 ülkeye su ihraç eden marka 2011 yılından itibaren Amerika'da büyümek için kolları sıvadı.

Saka Su kimin 2019?

Yıldız Holding, bünyesindeki Cola Turka, Çamlıca Gazoz ve Saka Suyu isimli içecek markalarını Japon DyDo DRINCO'ya sattı. Bünyesinde Ülker'i de barındıran Yıldız Holding, önemli bir satış kararı aldı. Yıldız Holding'in yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker Forbes zenginler listesine göre Türkiye'nin en zengin insanı.