Bitlis havaalanı nereye yapılacak?

İçindekiler:

  1. Bitlis havaalanı nereye yapılacak?
  2. Bitlise uçakla nasıl giderim?
  3. Bitlis'e en yakın havaalanı neresi?
  4. Bitlis Tatvan havaalanı var mı?
  5. Istanbul'dan Muş'a uçak biletleri kaç para?
  6. Bitlis hangi illere yakın?
  7. Tatvana uçakla nasıl gidilir?
  8. Muş'ta hava alanı var mı?
  9. Bitlis'e en yakın havaalanı nerede?
  10. Güroymak Muş Havaalanı arası kaç km?
  11. Istanbul Muş biletleri kaç para?
  12. Bitlis Van arası ne kadar?

Bitlis havaalanı nereye yapılacak?

Tatvan'ın Sorgun-Kıyıdüzü mevkinde yapılması planlanan havalimanın detayları anlatıldı. Havalimanı projesinin Tatvan'a çok şey katacağını ifade eden Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, böylece özellikle kış turizmi için önemli bir adımın atılmış olacağını söyledi.

Bitlise uçakla nasıl giderim?

Bitlis'te havalimanı bulunmamaktadır. Eğer daha kısa sürede Bitlis'e ulaşmak isterseniz Van ve Muş illerinde yer alan havalimanlarını tercih edebilirsiniz. Van'a ve Muş'a haftanın her günü İstanbul'dan ve Ankara'dan aktarmasız seferler düzenlenmektedir. Her iki il için de yolculuk ortalama iki saat sürmektedir.

Bitlis'e en yakın havaalanı neresi?

Bitlis Şehrimizde havalimanı bulunmamaktadır. Bitlis'e seyahat etmek isteyen vatandaşlarımızın Muş ya da Van Havalimanını tercih etmesi gerekiyor.

Bitlis Tatvan havaalanı var mı?

Havayolu ile Tatvan'a Ulaşım Van Ferit Melen Havaalanı, ilçe merkezine 133 kilometre mesafededir. Metropollerden gün içerisinde bu havalimanına çeşitli seferler düzenlenmektedir.

Istanbul'dan Muş'a uçak biletleri kaç para?

İstanbul ✈ Muş Uçuş Bilgileri
Ort. Uçuş Süresi2sa
VarışMuş
Kalkışİstanbul
Uçuş Fiyatı294,99TL
Hava YollarıPegasus , Türk Hava Yolları

Bitlis hangi illere yakın?

Bitlis bu yüzölçümü ile Türkiye topraklarının %1'ini, Doğu Anadolu Bölgesi topraklarının ise %5,5' ini kapsamaktadır. İlimiz doğudan Van ili ve Van gölü, güneyden Siirt ve Batman, batıdan Muş, ve kuzeyden Ağrı illeri ile çevrilidir.

Tatvana uçakla nasıl gidilir?

Havayolu ile Tatvan'a Ulaşım Bitlis'te havalimanı bulunmamaktadır. Bitlis'e olduğu gibi Tatvan'a da havayolu ile ulaşım sağlamayı tercih eden yolcular, Van Ferit Melen Havalimanı'nı ya da Muş Havalimanı'nı tercih etmelidir. Van Ferit Melen Havaalanı, ilçe merkezine 133 kilometre mesafededir.

Muş'ta hava alanı var mı?

Muş Havalimanı, Türkiye'nin lalesi ve üzümüyle bilinen şehri Muş'ta yer alıyor. 1992 yılında uçuş trafiğine başlayan havalimanı, sivil kategoride hizmet veriyor.

Bitlis'e en yakın havaalanı nerede?

Bitlis Şehrimizde havalimanı bulunmamaktadır. Bitlis'e seyahat etmek isteyen vatandaşlarımızın Muş ya da Van Havalimanını tercih etmesi gerekiyor.

Güroymak Muş Havaalanı arası kaç km?

Muş Havalimanı´ndan şehir merkezine ulaşım taksi dolmuş, taksi ve otobüs ile sağlanmaktadır. Güroymak´ta kurulan taziyeye gitmek için Muş havalimanından sonra karayoluyla gidilecek olan mesafe yaklaşık 50 km´dir.

Istanbul Muş biletleri kaç para?

En Ucuz İstanbul - Muş Uçak Bileti Fiyatları
İstanbul Muş uçuş süresi ortalama 1 Saat 50 Dakika sürmektedir. En ucuz İstanbul Muş uçak bileti fiyatları 314,99 TL'den başlayan fiyatlarla Biletall.com'da!
Havayolu FirmasıBilet Fiyat
Pegasus349,99 TL
Türk Hava Yolları381,99 TL
Türk Hava Yolları394,99 TL
5 satır daha

Bitlis Van arası ne kadar?

Van Bitlis arası otobüs yolculuğunuz 2 saat 10 dakika sürecektir. İki il arasında ki toplam mesafe 160 kilometredir. Van Bitlis güzergahında Edremit, Kuşlak, Yelkenli Bucağı ve Tatvan ilçelerinden geçersiniz. Bitlis kentinde görülmesi gereken mekanların başında ilk olarak Ahlat Mezar Taşları vardır.