Bimcell bedava SMS nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bimcell bedava SMS nasıl yapılır?
  2. BİMcell SMS paketi nasıl yapılır?
  3. Sadece vodafone SMS paketi nasıl yapılır?
  4. SMS paketi vodafone nasıl yapılır?
  5. BİMcell dost XL paketine nasıl geçilir?

Bimcell bedava SMS nasıl yapılır?

Bimcell bedava SMS hilesi bimcell hat sahiplerinin bedava SMS kazanmak için araştırdığı konuların başında gelmektedir. Bimcell bedava sms hilesi için telefonunuzun mesaj bölümüne 1'e kısa mesaj gönderdiğiniz hattınıza bedava 100 SMS hakkı yanımlanacaktır.

BİMcell SMS paketi nasıl yapılır?

Her yöne 1000 SMS için 1000SMS yazıp 4551'e gönderdikten sonra, paket kaydınızın tamamlandığına dair bir onay mesajı gelecektir. Sonrasında mesajlaşmaya başlayabilirsiniz. SMS paketlerini satın alabilmek için hattınızda paket tutarı kadar bakiye bulunması yeterlidir.

Sadece vodafone SMS paketi nasıl yapılır?

Faturasız mesaj paketini satın almak için Büyük Seçim Her Yöne 1000 SMS 5 TL B1000SMS -> 7000'e gönder! Vodafone faturasız mesaj paketlerini satın almak için vodafone yanımda uygulamasına giriş yapmanız yeterli.

SMS paketi vodafone nasıl yapılır?

Faturalı ve faturasız hatlar için konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Yanımda İnternet sayfası üzerinden, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak veya 7000'e SMS göndererek, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Mağazalarından satın alabilirsiniz.

BİMcell dost XL paketine nasıl geçilir?

Dost XL paketi 20 GB internet,her yöne 750 dakika konuşma ve her yöne 750 mesaj haklarını içermektedir. Dost XL paketi yapmak için DOST XL yazın 4551'e gönderin. Dost XL paketi aylık ücretlendirmesi 42 TL'dir.