Izmir akvaryum giriş ücreti ne kadar?

İçindekiler:

  1. Izmir akvaryum giriş ücreti ne kadar?
  2. Izmir'de büyük akvaryum var mı?
  3. Izmir westpark akvaryum ne zaman açılıyor?
  4. Westpark saat kaça kadar açık?
  5. Cadde mağazaları kaçta kapanacak?

Izmir akvaryum giriş ücreti ne kadar?

Funtastic Aquariums İzmir, haftanın her günü 10:00 – 22:00 saatleri arasında faaliyet göstermektedir. Son giriş saat 21:30'dur. Yetişkin Bileti Fiyatı: 45 TL. Çocuk Bileti Fiyatı: 35 TL (0 – 36 ay ücretsiz.)

Izmir'de büyük akvaryum var mı?

Funtastic Aquarium İzmir'de, toplam 2 milyon litreden fazla su içerisinde, özel konseptler ile bütünleştirilmiş bir sergi tasarımıyla, dünyanın dört bir yanından yüzlerce ilginç su altı canlısı bir arada!

Izmir westpark akvaryum ne zaman açılıyor?

Su altının sihirli dünyasına açılan kapılarımız haftanın 7 günü 10.00-22.00 saatleri arasında açık. Keyifli bir akvaryum gezisi için kapanış saatinden 45 dakika önce giriş yapmanızı tavsiye ederiz.

Westpark saat kaça kadar açık?

Hafta içi ve hafta sonu çalışma, mesai saatlerini bu tabloda bulacaksınız. Westpark Outlet Alışveriş Merkezi, İzmir ilinde hizmet vermektedir....
Westpark Outlet Alışveriş Merkezi Çalışma Saatleri Tablosu
Cuma10:00-22:00
Cumartesi10:00-22:00
Pazar
4 satır daha

Cadde mağazaları kaçta kapanacak?

Avdagiç, corona virüs önlemleri kapsamında AVM'ler, cadde mağazaları ve semt dükkanlarının saat 17.30'da kapanacağını duyurdu. İTO Başkanı Avdagiç "Bu sayede mesai çıkışından sonra sokağa çıkış yasağı öncesi alışveriş için makul bir süre sağlanmıştır. Pandemiyi beraber yeneceğiz" dedi.