Diş Lazeri nedir?

İçindekiler:

  1. Diş Lazeri nedir?
  2. Dişe neden lazer yapılır?
  3. Lazerle diş beyazlatma ne kadar?
  4. Lazerle Kanal tedavisi nasıl yapılır?
  5. Lazerle diş beyazlatma zararlı mi?
  6. Diş beyazlatma ne kadar dişçi?
  7. Kanal tedavisi yapılan diş neden Agrır?

Diş Lazeri nedir?

Dental lazerler, son yıllarda diş hekimliğinde kullanılan en önemli cihazlardan birisidir. Lazer, ışığı oluşturan fotonların bir düzene sokularak daha güçlü hale getirilmesi yolu ile oluşturulur.

Dişe neden lazer yapılır?

Estetik amaçlı dişetlerinin kesilerek diş boylarının uzatılması, Dil ve dudak bağı kesileri, ağız içi aft ve ülser tedavisi, diş hassasiyetlerinin giderilmesi, Diş etlerindeki hiper pigmentasyona bağlı renkleşmelerin giderilmesi lazer kullanılarak başarıyla yapılmaktadır.

Lazerle diş beyazlatma ne kadar?

Diş beyazlatma fiyatı lazer ile ofis tipi diş beyazlatma yönteminde 2000 TL ile 2500 TL fiyat aralığındayken, ev tipi jel sürülen diş beyazlatma yönteminde diş beyazlatma fiyatları 1000 TL ile1500 TL fiyat aralığındadır.

Lazerle Kanal tedavisi nasıl yapılır?

Lazerli kanal tedavisi yapılırken lokal anestezi uygulanır. Anestezi yapılan dişin çürük ve zarar görmüş dokuları temizlenir. Diş kökündeki sinirlere ulaşılarak yumuşak doku artıkları temizlenir. Diş kökü içerisindeki kanal ve çevre dokular mikroorganizmalardan arındırılır.

Lazerle diş beyazlatma zararlı mi?

Diş hekimi kontrolünde doğru prosedürle uygulanan beyazlatma işleminin dişlere herhangi bir zararı yoktur. Diş beyazlatma dişlerde herhangi bir yapısal değişikliğe veya kalıcı hasara neden olmaz.

Diş beyazlatma ne kadar dişçi?

1.Diş ağartma Vital tek diş için en fazla dört adet, malzeme fiyatları hariç olarak 190 TL olmaktadır. 2.Diş ağartma çene için ve malzeme fiyatı hariç olarak 1.190 TL olmaktadır. 3.Diş ağartma Devital tek diş olarak ve dolgu fiyatı hariç olarak, seans başı olmak üzere 210 TL olmaktadır.

Kanal tedavisi yapılan diş neden Agrır?

Kanal tedavisi sırasında dişin sinirleri alınmaktadır, bu yüzden kanal tedavisi görmüş bir diş, dış uyaranlardan etkilenmemektedir. Tedavi sonrasında ilk birkaç hafta hafif ağrı veya çiğnemede hassasiyet olabilir çünkü dişin de vücudumuzdaki her doku gibi iyileşmek için zamana ihtiyacı vardır.