YTÜ Mimarlık Fakültesi hangi kampüste?

İçindekiler:

  1. YTÜ Mimarlık Fakültesi hangi kampüste?
  2. YTÜ nün kaç kampüsü var?
  3. Mimar Sinan Üniversitesi mimarlık Fakültesi nerede?
  4. Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlık hazırlık var mı?
  5. YTÜ mimarlık kaç yıllık?

YTÜ Mimarlık Fakültesi hangi kampüste?

Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü; 0 veya 0 İngilizce olmak üzere Beşiktaş-Yıldız Kampüsü'nde nitelikle mimar yetiştirmektedir. 4 yıllık Lisans eğitiminin temellerinin 1942 yılında atıldığı Mimarlık Bölümü 7000'den fazla mimar ile ülkemize mesleki açıdan katkıda bulunmuştur.

YTÜ nün kaç kampüsü var?

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ), İstanbul, Türkiye'de yer alan; 1911 yılında Kondüktör Mekteb-i Âlîsi adıyla kurulmuş devlet üniversitesidir....
Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik birimler10 fakülte, 3 yüksekokul, ve 2 enstitü.
Konumİstanbul, Türkiye
YerleşkeYıldız Yerleşkesi
13 satır daha

Mimar Sinan Üniversitesi mimarlık Fakültesi nerede?

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, 136 yıllık geçmişi ile ülkemizin ilk ve en eski mimarlık, sanat eğitimi veren kurumudur....MİMARLIK FAKÜLTESİ
Dekan:Prof. Dr. Ayşin SEV
Adres:Meclis-i Mebusan Caddesi No: 24 34427 Fındıklı / İstanbul
5 satır daha

Yıldız Teknik Üniversitesi mimarlık hazırlık var mı?

Programın öğretim dilinde bir yıl süreli zorunlu Hazırlık Programı uygulanır, programın sonunda ilgili dilde yeterlik sınavını başaranların doğrudan birinci sınıfa kayıtları yapılır. Hazırlık sınıfı, öğretim süresi sütununda gösterilen yıllara dahil değildir.

YTÜ mimarlık kaç yıllık?

Fakültemizde Mimarlık (%30 İngilizce), Mimarlık (0 İngilizce), Şehir ve Bölge Planlama (%30 İngilizce) ve Kültür Varlıklarını Koruma ve Onarım bölümlerinde 4 yıllık lisans eğitiminin yanı sıra, 2 yıllık yüksek lisans ve 4 yıllık doktora programları ile çeşitli uzmanlık ve araştırma alanlarında eğitim vermektedir.