Zespira ilaç ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Zespira ilaç ne işe yarar?
  2. Zespira nedir nasıl kullanılır?
  3. Zespira plus ne işe yarar?
  4. Zespira şase nedir?

Zespira ilaç ne işe yarar?

Alerjik Rinit: ZESPİRA çiğneme tableti, 6-14 yaş arası pediyatrik hastalarda mevsimsel alerjik rinit ve pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır. ZESPİRA 28 ve 84 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Her bir tablet 5 mg montelukast içerir.

Zespira nedir nasıl kullanılır?

ZESPİRA'yı çocuğunuza her gün aynı saatte bir kez veriniz. ZESPİRA'yı doktorunuz reçetelediği sürece günde bir kez çocuğunuza vermelisiniz. Uygulama yolu ve metodu: Kullanacağınız zamana kadar paketi açmayınız.

Zespira plus ne işe yarar?

ZESPİRA PLUS 5 mg desloratadin 10 mg montelukast olarak iki farklı etkin madde içeren pembe, oblong, bikonveks film kaplı iki katmanlı tabletlerdir. ZESPİRA PLUS 30 ve 90 tablet içeren Al-Al blister ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. idiyopatik ürtiker) belirtilerinin giderilmesi için reçetelenir.

Zespira şase nedir?

ZESPİRA lökotrienler adı verilen maddeleri engelleyen bir lökotrien alıcısı (reseptör) antagonistidir (karşıt etki gösteren). Lökotrienleri engelleyerek astım belirtilerini iyileştirir, astım kontrolüne yardımcı olur ve alerjik nezleyi iyileştirir.