Babil com hangi kargo ile çalışıyor?

İçindekiler:

  1. Babil com hangi kargo ile çalışıyor?
  2. Babil Kitap Sitesi kapıda ödeme var mı?
  3. Idefix de kargo ücreti ne kadar?
  4. Kitapyurdu kargo ücreti alıyor mu?
  5. Babil com nedir?
  6. Eski dünyanın şekli ile ilgili öne sürülen fikirler nelerdir?
  7. Eski Mısırlılar dünyanın hangi şekilde olduğunu düşünüyorlardı?

Babil com hangi kargo ile çalışıyor?

Babil.com bize iki farklı kargo seçeneği sunmaktadır. Alışverişlerinizi Yurtiçi Kargo ve Aras Kargo ile yapabilirsiniz. Dahası 50 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo ücretsiz.

Babil Kitap Sitesi kapıda ödeme var mı?

Şuan için kapıda ödeme seçeneğimiz aktif değildir.

Idefix de kargo ücreti ne kadar?

Yurtiçi kargo ücret tutarınız nedir? Standart Teslimat seçeneğinde 125 TL ve üzeri alışverişlerinizde yurtiçindeki gönderimler için kargo ücretsizdir. 125 TL altı alışverişleriniz için ise standart kargo ücretimiz 11,90 TL'dir.

Kitapyurdu kargo ücreti alıyor mu?

Kitapyurdu'nda ücretsiz kargo kampayasından bağımsız olarak bir çok durumda da kargo ücreti ödemezsiniz. Siparişinizi oluştururken Kargo Metodu adımında seçebileceğiniz Teslim Noktalarımızda her durumda Kargo Bedava olmaktadır. Teslim Noktası nedir?

Babil com nedir?

Babil.com ile kitap dünyasına yeni bir fikir ve hareketlilik getirmeyi hedeflediklerini söyleyen kurucu Mehmed Ali Çalışkan, babil.com'u "sadece satış değil, okur ve içerik odaklı bir çizgisi olan, kitapları doyurucu bilgilerle, zengin görsellerle tanıtan, okura güçlü içerik sunan bir kitap kültürü dünyası" olarak ...

Eski dünyanın şekli ile ilgili öne sürülen fikirler nelerdir?

Eski Hititliler, Okyanusta yüzen dev bir kaplumbağanın üstündeki dört filin taşıdığı yarım küre şeklinde düşünürlerdi. İlk Yunan Düşünürler, dünyanın etrafını nehrin çevrelediği düz bir tepsi şeklinde düşünürlerdi. Pisagor, Aristo, Biruni, Gelileo Galile ve Kepler'de dünyanın küreye benzediğini iddia etmişlerdir.

Eski Mısırlılar dünyanın hangi şekilde olduğunu düşünüyorlardı?

Bundan 4000 yıl önce yaşayan eski Mısırlılar Dünya'yı uzunca bir kutu, gökyüzünü de o kutunun kapağı gibi düşünüyorlardı. Eski Hintliler ise Dünya'nın dört filin sırtında duran büyük bir daire biçiminde olduğuna inanıyorlardı.