Sakarya Üniversitesi Diploma ne zaman verilecek 2021?

İçindekiler:

  1. Sakarya Üniversitesi Diploma ne zaman verilecek 2021?
  2. Sakarya Üniversitesi Mezuniyet Töreni Ne Zaman?
  3. Sakarya Üniversitesi Diploma nereden alınır?
  4. Üniversiteden mezun olunca diploma ne zaman alınır?
  5. Sakarya Üniversitesi Neden?

Sakarya Üniversitesi Diploma ne zaman verilecek 2021?

Diplomalarınız 12 Temmuz 2021tarihinden itibaren verilmeye başlanacaktır.

Sakarya Üniversitesi Mezuniyet Töreni Ne Zaman?

Salgın nedeniyle mezuniyet töreni göremeyen 2020 mezunlarımız için de mezuniyet töreni düzenlenecek. Mezuniyet törenleri Sakarya Üniversitesi Stadyumunda 9-12 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Sakarya Üniversitesi Diploma nereden alınır?

Diplomalar, tek ders sınavı günlerini müteakip, en geç 1 ay içerisinde hazırlanır. Diplomalar bizzat yada noter tasdikli vekaletname verilmiş diğer şahıslar tarafından alınabilir. Diplomanızı, mesai gün ve saatlerinde Sakarya Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı - Diploma Servisinden alabilirsiniz.

Üniversiteden mezun olunca diploma ne zaman alınır?

Diplomalar, öğrencinin mezun olduğu tarihten itibaren en geç bir ay içerisinde hazırlanır. Diploması hazır olan öğrencilerin öğrenci kimlik kartları ile birlikte Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Kimlik kartı olmayan öğrenciye diploması teslim edilmez.

Sakarya Üniversitesi Neden?

Sakarya Üniversitesi, Avrupa ve Dünyada tanınan en saygın ödüllerden bir olan Mükemmellikte Süreklilik ödülüne sahip Türkiye'de tek üniversitedir. 2010 yılında “Ulusal Kalite Büyük Ödülü”nü alan Sakarya Üniversitesi, 2013 yılında da “Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü” ile de başarısının kalıcılığını belgelemiştir.