Sistem 23 ne demek?

İçindekiler:

  1. Sistem 23 ne demek?
  2. 2 3 sistem ne oluyor?
  3. Ev sahibi hangi yarıda daha çok gol atar?
  4. Sistem nedir örnek?
  5. Sistem kupon ne demek?

Sistem 23 ne demek?

Sistem 2 3 en az 4 maç eklenerek oynanır. 4 adet maçtan daha fazla maç da eklenebilir. Tutma olasılığı yüksek görülen maçlar sistem 2 3 oynanarak seçilir. 2 adet tutması banko olan maç seçildiğinde bu 2 adet maçın tutması gerekir.

2 3 sistem ne oluyor?

Bu sistem en az olarak 4 maç üzerinden uygulanmaktadır. 4 maça bu şekilde bir sistemin uygulanmasının anlamı 4 maçlık bir kuponun içerisinden en az 2 maçın bilinmesi ile ikramiye kazanılacağı anlamına gelmektedir. Bu kupon içerisinde 3 maçın ve 4 maçın gelmesi durumunda daha yüksek tutarlar kazanılacaktır.

Ev sahibi hangi yarıda daha çok gol atar?

İlk yarıda atılacak toplam gol sayısıyla ilgili oyun tipidir. İlk yarıda 0-1 gol olması durumunda Altı tahmini, en az 2 gol olması durumunda ise Üstü tahmini kazanır. Ev sahibi takımın atacağı toplam gol sayısının belirlenen sayıdan daha az veya daha fazla olacağının tahmini yapılır.

Sistem nedir örnek?

Sistem, amaca göre çok değişik şekilde tanımlanabilir. Ancak en geneli, birbirlerine bağlantılı ya da ilişkili unsurların oluşturduğu herşey sistem olarak bilinendir. Örneğin bir traktör bir sistemdir. Çok değişik parçaların bir araya gelmesinden oluşmuştur.

Sistem kupon ne demek?

Sistem kupon nedir? "Sistemli kupon", tahminlerinize yanılma payı bırakarak, yapılan sistem alt kuponların bazılarıyla kazanma şansınızı artırmaktır. Sistemli kupon oynadığınızda, oynadığınız maç sayısı ve seçtiğiniz sistem dahilinde, kuponunuzda sistem alt kuponları oluşturulur.