Maski pratik cihaz nedir?

İçindekiler:

  1. Maski pratik cihaz nedir?
  2. Su dolum kartı nasıl kullanılır?
  3. Maski su faturası internetten nasıl ödenir?
  4. Su kartı Yükleme Nasıl Yapılır?
  5. Su abone numaramı nasıl bulabilirim?
  6. Manisa su kartı Yükleme Nasıl Yapılır?

Maski pratik cihaz nedir?

MASKİ Genel Müdürlüğü, 'MASKİ Pratik' cihazları sayesinde su abonelerine işlem kolaylığı sağlamaya devam ediyor. Avans yükleme, geçmiş dönem borçların ödenmesi ve internet ortamında ödeme imkanı sağlayan cihazlar, 17 ilçedeki 100 noktada Manisalıların hizmetine kazandırılacak.

Su dolum kartı nasıl kullanılır?

Kontör Yükleme İşlemi Aboneler Akıllı Kartlarını Belediyelerden istediği miktarda kredi yükleyebilir. Akıllı kart sayaca resimdeki şekilde yaklaştırılıp butona basıldığı zaman kartta yüklenmiş olan bu krediler sayaca aktarılmış olur. Buna istinaden LCD ekranda "YÜKLENEN" mesajı ve miktarı görüntülenir.

Maski su faturası internetten nasıl ödenir?

MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, Manisa ve ilçelerinde ikamet eden tüm abonelerin www.manisasu.gov.tr adresi üzerinden su faturalarını kredi kartları ile 24 saat boyunca hızlı ve güvenilir bir şekilde ödeyebileceklerini söyledi.

Su kartı Yükleme Nasıl Yapılır?

Sayaç Kredi Yükleme İşlemi Abone kartını sayacın ön kısmındaki cep bölümüne koyar ve sayaç ekranında bulunan büyük butona basılır. Butona basıldıktan sonra sayaç ekranında kredi yüklendi mesaji çıkar ve sayaç vanasını açar.

Su abone numaramı nasıl bulabilirim?

İSKİ abone numaramı nasıl öğrenirim ? Faturanızın üzerinde bulunan “MUKAVELE NO” sizin İSKİ abone numaranızdır. Rakamlardan oluşan ilk 8 hane İSKİ abone numaranızı oluşturur. Aşağıda bulunan örnek İSKİ su faturasının abone Numarası 12345678'dir.

Manisa su kartı Yükleme Nasıl Yapılır?

Duyuruda; “Manisasu mobil uygulamasından veya pratik.manisasu.gov.tr adresinden kredi kartı ile kartlı sayaçlara yüklenen miktarın akıllı sayaçlara yüklenebilmesi için kartın MASKİ Pratik cihazlarından herhangi birinde okutularak Emanet Bakiye Yükleme butonuna basılması gerekmektedir.