Huawei kimligi ne demek?

İçindekiler:

  1. Huawei kimligi ne demek?
  2. Huawei kimliği silersem ne olur?
  3. Huawei kimliği ücretsiz mi?
  4. Huawei markası hangi ülkeye aittir?

Huawei kimligi ne demek?

HUAWEI Kimliği; Huawei uygulamalarına, servislerine, web sitelerine veya HUAWEI Kimliği ile oturum açmanızı sağlayan Huawei dışındaki diğer servislere erişmenize ve bunları kullanmanıza, arkadaşlarınızı davet etmenize ve yönetmenize ve arkadaşlarınızla Huawei mobil ekosisteminde etkileşim kurmanıza imkan tanıyan ...

Huawei kimliği silersem ne olur?

Huawei Kimliği hesabınıza artık ihtiyacınız olmaması durumunda hesabı silebilirsiniz. Huawei Kimliği hesabınızı sildikten sonra sunucudaki kişisel verileriniz de silinir ve geri alınamaz. Sunucunun yedekleme ve kayıt dosyalarındaki kişisel verileriniz altı ay içerisinde otomatik olarak silinecektir.

Huawei kimliği ücretsiz mi?

Bu vesile ile sizden HUAWEI Kimliği oluşturmak için hiçbir ücret almadığımızı onaylar ve bunun ışığında bu Şartlar dahilinde belirtilen sorumluluk sınırlarının ve yükümlülük kısıtlamaları hükümlerinin adil ve makul odluğunu onaylar ve kabul edersiniz.

Huawei markası hangi ülkeye aittir?

Huawei son teknolojiyle telefon üreterek, telefon kullanıcıların dikkatini çekmeyi hedefliyor. Herkesin bildiği Huawei markası, Çin ülkesine ait olan markadır. Sürekli kendini geliştiren Huawei, Çin haricinde farklı ülkelerde de hizmet sağlayabiliyor.