Niğde gazozu içinde alkol var mı?

İçindekiler:

  1. Niğde gazozu içinde alkol var mı?
  2. Niğde Gazozu sahibi nereli?
  3. Gazozda ne kadar şeker var?
  4. Bor gazozu nerede üretiliyor?
  5. Niğde gazozu Türk mü?
  6. 1 bardak gazozda ne kadar şeker var?
  7. Cola Turka var mi?

Niğde gazozu içinde alkol var mı?

C : Üretimimizin hiçbir aşamasında alkol kullanılmıyor. Ürünümüzde eser miktarda dahi alkol bulunmuyor. Niğde Gazozu Helal Gıda Sertifikasına sahip Türkiye 'nin ilk gazozu dur.

Niğde Gazozu sahibi nereli?

Gazoz üretim haklarını alan Niğdeli Rum işadamı Aleksandr Mısırlıoğlu, Ligor Bazlamacıoğlu ve Leon Şar adlı ortaklarıyla Fransa'dan gazoz makineleri getirerek Karaköy'de 1908 yılında ilk gazoz imalathanesi kuruldu.

Gazozda ne kadar şeker var?

Bir şişe gazozda, ortalama 20-25 gram şeker vardır ve ortalama 90-100 kalorilik enerji sağlarlar.

Bor gazozu nerede üretiliyor?

Ar-Ge çalışmalarına büyük önem veren Tekir İçecekler Grubu ; 2014 yılında %100 doğal pancar şekeri ve doğal kaynak suyu kullanılarak üretilen “Bor Gazozu” ile ürün gamını genişletmiş olup ürünlerini 2 ml olarak cam şişelerde, Niğde ili Bor ilçesi Bahçeli kasabasındaki üretim tesislerinde üreterek ...

Niğde gazozu Türk mü?

Gazoz üretim haklarını alan Niğdeli Rum işadamı Aleksandr Mısırlıoğlu, Ligor Bazlamacıoğlu ve Leon Şar adlı ortaklarıyla Fransa'dan gazoz makineleri getirerek Karaköy'de 1908 yılında ilk gazoz imalathanesi kuruldu. Anadolu'da ilk ortaya çıkan markalardan biri de Niğde Fertek'te üretilen Niğde gazozu oldu.

1 bardak gazozda ne kadar şeker var?

Bir şişe gazozda, ortalama 20-25 gram şeker vardır ve ortalama 90-100 kalorilik enerji sağlarlar.

Cola Turka var mi?

Haziran 2003'te Türkiye'de piyasaya sürülen Cola Turka'nın üretimi Sakarya Akyazı'da yapılıyordu. Cola Turka'nın pazara girmesi ile, Coca Cola ve Pepsi ile birlikte üçüncü büyük oyuncu da piyasaya girmiş oldu.