Urla dolmuş nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Urla dolmuş nereden kalkıyor?
  2. Urla dolmuşları çalışıyor mu?
  3. İzmir urla nasıl gidilir?
  4. Çeşmeden Urla'ya Nasıl Gidilir?
  5. Çeşmeden havaalanına nasıl gidilir?
  6. Çeşme otobusleri nereden kalkar?
  7. Izmir Güzelbahçe hangi otobüs gider?
  8. Güzelbahçe Belediyesi hangi otobüs gider?
  9. Havaş Çeşme kaç lira?
  10. Adnan Menderes Havalimanı Havaş nereden kalkıyor?

Urla dolmuş nereden kalkıyor?

2. Urla'ya dolmuşla ulaşım Urla dolmuşları Fahrettin Altay Aktarma Merkezi'nin yanındaki Üçkuyular Semt Garajı'ndan hareket ediyor. Urla'dan İzmir'e ilk araç 05.00'te, son araç 23.00'te, İzmir'den Urla'ya ilk araç 06.10'da son araç 01.00'de hareket ediyor. Seferlerin bir kısmı ekspres olarak düzenleniyor.

Urla dolmuşları çalışıyor mu?

Urla'ya Dolmuşla Gitmek Urla – İzmir arası Fahrettin Altay'dan her 10 dakikada bir dolmuş mevcuttur. Gündüz ve akşam saatlerinde sefer sayısı artıyor ve 6 – 8 dakikada 1 dolmuş kalkıyor. Sabah 6:25′de başlayan Urla dolmuşları gece 23:00'e kadar karşılıklı devam ediyor.

İzmir urla nasıl gidilir?

Urla'ya İzmir'in içinden ulaşmak isterseniz ESHOT otobüslerini tercih edebilirsiniz. Fahrettin Altay Meydanı'ndan hareket eden 725 numaralı Urla-F. Altay otobüsüne binebilirsiniz. Metro hattını kullanarak Fahrettin Altay Meydanı'na kısa sürede ulaşım sağlayabilirsiniz.

Çeşmeden Urla'ya Nasıl Gidilir?

760 numaralı Urla-Çeşme otobüsü ile de Urla'dan Çeşme'ye gidilebilir. Urla-Çeşme arası ulaşım, İzmirim Kart ile tam 4,50TL, öğrenci 2,45TL, öğretmen ise 2,75TL. İzmir şehir merkezinden Urla'ya gitmek için, 725 numaralı F. Altay-Urla otobüsüne binmek gerekiyor.

Çeşmeden havaalanına nasıl gidilir?

ÇEŞME ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı arasında Havaş Otobüsleri HİZMET VERMEKTEDİR. Havaş otobüsleri Çeşme de Otogardan hareket etmektedir. Uçuş trafiğine göre havaş sefer saatlerini belirlenmiştir. HAVAŞ yaklaşık olarak günün her saatinde çeşmeden izmir havalimanına servis düzenlemektedir.

Çeşme otobusleri nereden kalkar?

Üçkuyular Semt Garajı'ndan kalkan Çeşme Seyahat otobüsleri İzmir-Çeşme Otoyolu'nu kullandıktan sonra Alaçatı ve Ilıca'ya uğrayıp Çeşme Otogar'a ulaşıyor. Üçkuyular'dan haftanın 7 günü ilk sefer 07.15'te son araç ise 21.30'da. Sefer sıklığı yaz döneminde 30 dakika, kış döneminde ise 45 dakika. Yolculuk ücreti ise 18 TL.

Izmir Güzelbahçe hangi otobüs gider?

İzmir'den Güzelbahçe'ye Ulaşım Şehir merkezinden ulaşım 8, 82, 975, 9 no'lu otobüs hatları ile sağlanmaktadır.

Güzelbahçe Belediyesi hangi otobüs gider?

İlçeye ulaşım ESHOT Genel Müdürlüğü'nün 8, 82, 320, 321, 975, 981, 982, 983, 984, 985 hat numaralı halk otobüsleri ile sağlanmaktadır. Güzelbahçe, Urla ve Seferihisar dolmuşları ilçemizden geçmektedir.

Havaş Çeşme kaç lira?

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan Havaş Firmasıyla 35 TL'ye Çeşme Otogara gidebilirsiniz. ( 2020 güncel fiyattır.)

Adnan Menderes Havalimanı Havaş nereden kalkıyor?

Havaş Yolcu Alma Noktaları Ege Park AVM, Bostanlı Vapur İskelesi (Tramvay durağı arkası), Karşıyaka İskele (Anıt Önü)​, Alsancak Efes oteli.