AirPods suya dayanikli mi?

İçindekiler:

  1. AirPods suya dayanikli mi?
  2. Kulaklık suya düşerse ne yapmalı?
  3. Kulaklık filtresi nasıl temizlenir?
  4. AirPods 2 nesil ne oluyor?
  5. Suya düşen kulaklık nasıl temizlenir?
  6. Kulaklık temizliği nasıl yapılır?

AirPods suya dayanikli mi?

AirPods Pro'nuz suya dayanıklıdır ancak su geçirmez değildir. AirPods Pro'nun Kablosuz Şarj Kutusu suya dayanıklı veya su geçirmez değildir. ... AirPods (1. ve 2. nesil), şarj kutusu, AirPods Max ve Smart Case suya dayanıklı veya su geçirmez değildir.

Kulaklık suya düşerse ne yapmalı?

Kulaklıklara su kaçtı Kulaklıkların her birini alt kısmından tutun ve hafifçe sallayarak kulaklığın üst kısmındaki açıklıktan sıvının çıkmasını sağlayın. Kulaklığı düşürmemek için sıkıca tutun. Saç kurutma makinesini kullanarak soğuk rüzgarla kulaklığın açıklığını kurutun.

Kulaklık filtresi nasıl temizlenir?

Kullanmadığınız bir diş fırçası ile kulaklığın iç kısmını temizleyin. Daha sonra sıvı sabunu ve ılık suyu bir kabın içinde karıştırın. Bu karışımı kâğıt havlu yardımı ile sürün. Bu işlemin ardından kulaklığınız yeni gibi tertemiz ve hijyenik olacaktır.

AirPods 2 nesil ne oluyor?

Apple'ın yeni AirPods'u 5 saatlik pil ömrü ve kablosuz şarj kutusuyla 24 saat ilave pil ömrü sunuyor. ... Apple'a göre, ikinci nesil AirPods H1 çipi sayesinde yüzde 50 daha fazla konuşma süresi sunuyor. Başka bir deyişle, yeni AirPods, önceki nesildeki iki saate kıyasla tek şarjla üç saate kadar konuşma süresi sağlıyor.

Suya düşen kulaklık nasıl temizlenir?

Pamuğa 2-3 damla su veya ispirto damlatın. İspirto veya su döktüğünüz pamuk ile kulaklığınızı silin. Ardından kağıt havlu yardımı ile kulaklığınızı kurulayarak ve tam kuruduğundan emin olarak silikonları tekrardan takın.

Kulaklık temizliği nasıl yapılır?

Kulak içi kulaklık temizliği için kulaklığın içini etil alkol veya oksijenli su ile nemlendirilen kulak pamuğu veya diş fırçası yardımıyla hafifçe temizlemelisiniz. Bu esnada çubuğu veya fırçayı yeniden nemlendirmeniz gerekebilir. Her parçayı kağıt havlu ile kuruladıktan sonra iyice havalandırarak kurutmayı unutmayın.