Genç Turkcell olmak için ne yapmak gerekir?

İçindekiler:

  1. Genç Turkcell olmak için ne yapmak gerekir?
  2. Turkcell genç tarifeye geçiş nasıl yapılır?
  3. Gnç nasıl Çatlatılır?
  4. GNC Şifre Nasıl Alınır?
  5. GNÇ de yumurta nasıl Çatlatılır?
  6. Turkcell dijital operatöre nasıl girilir?
  7. Turkcell hattı kendi üzerime nasıl alırım?

Genç Turkcell olmak için ne yapmak gerekir?

GNÇ'li olmak işte böyle bir şey : ) "Bana uygun paketlerle kaliteli internetin, konuşmanın, yazışmanın, TV'nin, müziğin tadını çıkarmalıyım" diyorsan, sürpriz hediyeler en sevdiğim diyorsan, e bi' de 26 yaşını henüz geçmemişsen, sen de bizdensin, GNÇ'lisin.

Turkcell genç tarifeye geçiş nasıl yapılır?

26 yaşın altında iseniz gnctrkcll'e kayıt olabilirsiniz. Üyelik için GNC boşluk TC kimlik numaranızı yazıp 2222'ye ücretsiz gönderebilirsiniz.

Gnç nasıl Çatlatılır?

Kampanya kapsamında GNÇ uygulaması içinde Turkcell telefon numaraları ve şifreleriyle giriş yapan Turkcell aboneleri uygulama içinde “Çatlat” adlı bölüme girerek kampanyadan faydalanabilecekleri haftanın 2 gününü belirleyecek ve kendilerine bildirilen hediye ve fırsatlardan yararlanma hakkı alabilecekleri günlerde ...

GNC Şifre Nasıl Alınır?

Şifre almak için "SIFRE" yazıp 2222'ye yollayabilirsiniz.

GNÇ de yumurta nasıl Çatlatılır?

GNÇ Yumurta Çatlat nasıl yapılır? Kampanyadan faydalanmak için telefonuna GNÇ uygulamasını indirdikten sonra “ÇATLAT” bölümüne gelmelisin. İlk girişte karşına çıkan 2 yumurtayı kırarak hediye kazanacağın haftanın 2 gününü belirlersin. Hediye günlerinde “ÇATLAT”a tekrar gelip yumurtanı kırarak hediyeni kazanabilirsin.

Turkcell dijital operatöre nasıl girilir?

Dijital Operatör Uygulaması'nı App Store ve Google Play'den indirdikten sonra uygulamaya kolayca giriş yapabilirsiniz. Şifrenizi hatırlamıyorsanız Hızlı Giriş seçeneği ile telefonunuza gelecek bildirimi onaylayarak giriş yapabilirsiniz.

Turkcell hattı kendi üzerime nasıl alırım?

Abonelik İşlemleri Hattınızı devralacak kişiyle birlikte Turkcell Mağazaları'ne gitmeniz yeterlidir. Sizden sadece kimliğiniz, hattı üzerine devir alacak müşterimizden ise yeni tesis esnasında alınan abonelik evrakları istenir.