Superonline da AKK var mı?

İçindekiler:

  1. Superonline da AKK var mı?
  2. Superonline da kota var mı?
  3. AKK Kota ne demek?
  4. AKK SMS nedir?
  5. AKK aşıldıktan sonra ne olur?
  6. Turkcell AKK kalktı mı?
  7. Sınırsız Kota ne demek?
  8. AKK download nedir?
  9. 100 Mbps internet kaç lira?
  10. AKK kalktı mı?
  11. Sınırsız internette kota aşımı faturaya yansır mi?
  12. Sınırsız Limitsiz ne demek?

Superonline da AKK var mı?

1 Ağustos 2012 tarihinden itibaren paket AKK hız alanını dolduran Turkcell Superonline Fiber İnternet müşterilerimizin ay sonuna kadar download hızları 3 Mbps, upload hızları 1 Mbps olacak şekilde uygulanmaya başlanacaktır. ... AKK sınırları kampanyalarda tanımlanan internet paketleri kapsamında farklılık gösterebilir.

Superonline da kota var mı?

Ev internetinde fizy, TV+, BiP, Dergilik ve lifebox kullanımları adil kullanım kotası ya da internet kotasından düşmez. ​fizy'le müzikleri dinle dinle, TV+ 'la filmleri izle izle, Dergilik'le en iyi dergileri oku oku internetinden yemesin!

AKK Kota ne demek?

AKN'nin açılımı Adil Kullanım Noktası, AKK'nin açılımı Adil Kullanım Kotasıdır. İkisi de aynı anlama gelir. Kota, teknik olarak bunlardan ayrı bir terimdir. Bazı operatörlerin belirli bir veri indirme miktarının geçilmesinden sonra (aynen AKN gibi) hızı düşürmeden ekstra ücret talep etmesi durumundaki sınır değerdir.

AKK SMS nedir?

Adil Kullanım Koşulları (AKK) kullanımınız toplam AKK'nızın € ve 0'üne ulaştığında tarafınıza otomatik olarak bilgilendirme SMS'i ve/veya emaili gönderilir. Bu bilgilendirmeleri almak istemiyorsanız IPTAL AKK SMS yazıp 2220 a gönderebilirsiniz.

AKK aşıldıktan sonra ne olur?

Bulunulan ay içinde AKN'nin aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. ... 25 GB'ın aşımı sonrasında kullanım hızı en fazla 3 Mbps olacak şekilde revize edilmektedir. HAZIRNET ve 1Mbps hızındaki paketler için AKN aşıldığında kullanım hızı 256 kbps olarak revize edilmektedir.

Turkcell AKK kalktı mı?

Kullanıma göre hız düşümü artık tarih oluyor. 27 Aralık 2018 itibariyle, hizmet verdiğimiz iki milyondan fazla ev ve iş yerinde Adil Kullanım Kotası uygulamasını sona erdiriyoruz.

Sınırsız Kota ne demek?

Sınırsız internet, kullanımında herhangi bir üst limit olmayan ancak adil kullanım kotasının (AKK'nin) aşılması durumunda verilen internet hızında belirli bir oranda yavaşlama olan internet paketleri veya kampanyalarıdır.

AKK download nedir?

Adil Kullanım Noktası (AKN); paketinizde yer alan aylık download (indirme) %100'e ulaşılması halinde, ayın geri kalan günlerinde internet erişim hızının düşürülmesini ifade etmektedir.

100 Mbps internet kaç lira?

100 Mbps Limitsiz Fiber 129,90 TL'den başlayan fiyatlarla! Üstelik ister WiFi 5 ister WiFi 6 modem kullanımı dahil, kurulum ücretsiz. 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerli.

AKK kalktı mı?

Yani tarihi ile beraber artık Adil kullanım kotası bulunmuyor. Kullanıcılar farklı fiyatlar ve paketler doğrultusunda, belirlenmiş sabit hız üzerinden internet satın alabiliyor. Kotanın aşımı sonrası internet hızını düşüren AKN pek çok internet kullanıcısının bir kabusuydu.

Sınırsız internette kota aşımı faturaya yansır mi?

Abonenin ay içerisindeki kullanımı 15 GB'ı geçtiği anda internet hızı bir sonraki fatura kesimine kadar 512kbit/s 'e düşürülüyor. ... Limitli tarifelerde ise satın alınan limit aşıldığında, işletmeci aboneye limit aşım ücreti yansıtmaya başlıyor.

Sınırsız Limitsiz ne demek?

Sınırsız internet, kullanımında herhangi bir üst limit olmayan ancak adil kullanım kotasının (AKK'nin) aşılması durumunda verilen internet hızında belirli bir oranda yavaşlama olan internet paketleri veya kampanyalarıdır.