Buse Biçer Akbaş kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Buse Biçer Akbaş kaç yaşında?
  2. Fuat Kozluklu evli mi?
  3. Fuat Kozluklu şimdi nerede?
  4. Hakan Akbaş kimdir?
  5. Fuat Kozluklu hangi kanala geçti?
  6. TRT spikeri Fuat Kozluklu kimdir?

Buse Biçer Akbaş kaç yaşında?

1981 doğumlu başarılı sunucu Buse Biçer İstanbul Baltalimanı'nda bulunan Behçet Kemal Çağlar Lisesini derece ile tamamlamıştır. Ardından Sakarya Üniversitesi Uluslararası İlişkiler'den Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümüne yatay geçiş yapmıştır.

Fuat Kozluklu evli mi?

Fuat Kozluklu, Habertürk sunucularından Buse Biçer ile 2008 yılı Ağustos ayında evlenmiş, televizyoncu çift 2015 yılında şiddetli geçimsizlik sonucu boşanmışlardır. Kozluklu ve Biçer'in Burak adında bir çocukları bulunuyor.

Fuat Kozluklu şimdi nerede?

Fuat Kozluklu
Doğum1965 (55-56 yaşında) Malatya, Türkiye
MilliyetTürk
MeslekGazeteci ve sunucu
Etkin yıllar1990-
3 satır daha

Hakan Akbaş kimdir?

Strateji ve İş Geliştirme Grup Başkanı ve Holding İcra Kurulu Üyesi olarak SABANCI HOLDİNG bünyesine geçen Hakan Akbaş, Sabancı Holding'te ilaveten Sigorta Hizmetleri Grup Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Başkanı görevlerinde bulundu. Grup bünyesindeki 11 ayrı şirketin yönetim kurulu üyelik görevlerini icra etti.

Fuat Kozluklu hangi kanala geçti?

2006 yılında Türkiye'ye dönen Kozluklu, 2007'de yeni kurulan haber kanalı 24'te başından Haziran 2008'e kadar gece kuşağı sunuculuğunu "Moderatör Gece" programında yaptı. 2008 yılı Haziran ayında Türkiye'nin dört büyük televizyon kanalından biri olan atv'de haber sunucusu olarak çalışmaya başladı.

TRT spikeri Fuat Kozluklu kimdir?

1965, Malatya), Türk gazeteci ve sunucu. Gazeteciliğe 1982 yılında Malatya'da yerel günlük Görüş gazetesinde başladı. Meslek yaşamına 1983 yılından itibaren İstanbul'da Cumhuriyet gazetesinde devam etti. 1985 yılında Sabah gazetesinin kuruluşunda muhabir kadrosunda yer aldı. 1989 yılında Cumhuriyet'e döndü.