Muğla pazarı ne zaman?

İçindekiler:

  1. Muğla pazarı ne zaman?
  2. Muğla Düğerek pazarı hangi gün?
  3. Fethiye 2 el pazarı ne zaman?
  4. Datça'dan Palamutbükü nasıl gidilir?
  5. Marmaris Söğüt pazarı hangi gün kuruluyor?
  6. Marmaris Beldibi pazarı ne zaman?
  7. Fethiye Cumartesi pazarı hangi gün kuruluyor?
  8. Fethiye Çalış ingiliz pazarı ne zaman?

Muğla pazarı ne zaman?

Muğla Pazarı, Muğla pazarı, Ege bölgesinin hem konum hem de bolluk açısından en güzel pazarlarından biridir. Menteşe'de her perşembe çevre mahallelerden gelen köylülerin getirdiği taze sebze ve meyveler, yöreye özgü ürünlerin alışverişinin yapıldığı yerdir.

Muğla Düğerek pazarı hangi gün?

Menteşe Belediyesi tarafından hafta sonu uygulanacak olan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında halk pazarlarınıngünlerinin değiştiğini duyuruldu. Bu kapsamda Düğerek ve Kötekli Mahallerinde Cumartesi günü kurulan Halk Pazarı Cuma günü, Sosyo-kültürel alanda kurulan pazar ise Pazartesi kurulacak.

Fethiye 2 el pazarı ne zaman?

Fethiye Belediyesi tarafından her ayın ilk çarşamba günü kurulan ikinci el ürünler pazarına ilgi her geçen ay artıyor.

Datça'dan Palamutbükü nasıl gidilir?

Datça'ya karayoluyla Marmaris üzerinden gidebilirsiniz. Ayrıca Marmaris-Datça arası 70 km. Marmaris'ten düzenli dolmuş ve otobüs seferleri bulunmaktadır. Buradan kalkan servislerle Palamutbükü Koyu'na ulaşabilirsiniz.

Marmaris Söğüt pazarı hangi gün kuruluyor?

Söğüt'tte Pazartesi günleri semt pazarı kurulur.

Marmaris Beldibi pazarı ne zaman?

Marmaris merkez, Armutalan - Camiavlu ve Beldibi pazarları saat 11.00 ile 12.00 arasında 65 yaş üstüne hizmet verecek. Geçtiğimiz hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle merkezde salı, çarşamba, perşembe, Beldibi'nde pazartesi, Armutalan-Camiavlu'da ise cuma günleri semt pazarı kurulmaya başlanmıştı.

Fethiye Cumartesi pazarı hangi gün kuruluyor?

Cumartesi günleri 10.00-17.00 saatleri arasında kurulacak pazarlarda sadece yaş sebze meyve ile fide satılabilecek. (Özellikle üreticilerin ürünleri olmak üzere) Temizlik ürünleri, giyim, züccaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta vb. ürünlerin satışına ise izin verilmeyecek.

Fethiye Çalış ingiliz pazarı ne zaman?

Fethiye'de her ayın üçüncü pazar gününde düzenlenen ikinci el eşya pazarı olan 'İngiliz Pazarı', hem evlerindeki fazla eşyayı satmak isteyen hem de gereksinim duyduğu malları ucuza satın almak isteyenleri bir araya getirdi.