Bosna'ya uçuş var mı?

İçindekiler:

  1. Bosna'ya uçuş var mı?
  2. Türkiye'den Bosna'ya nasıl gidilir?
  3. Bosna Hersek istanbul arası kaç km?
  4. Bosna Hersek Türkiye arası uçakla kaç saat?
  5. Bosnaya otobüsle gidilir mi?
  6. Türkiye Bosna Hersek arası uçakla kaç saat?
  7. Türkiye Sırbistan arası uçakla kaç saat?
  8. Istanbul Bosna Hersek arası otobüsle kaç saat?
  9. Saraybosna otobüs kaç saat?
  10. Bosna Hersek Türkiye vize var mı?
  11. Bosna hayat pahalı mı?

Bosna'ya uçuş var mı?

AnadoluJet, Pegasus, Türk Hava Yolları Bosna-Hersek uçuşları düzenliyor. ... Türkiye'den direkt uçuş düzenlenen Bosna-Hersek şehirleri: Saraybosna.

Türkiye'den Bosna'ya nasıl gidilir?

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarından üç aya kadar vize istemeyen Bosna-Hersek'e ulaşım havayolu ve karayolu ile sağlanabilir. Havayolunu tercih edecek vatandaşlar için İstanbul'dan Saraybosna ve Mostar'a direkt uçuşlar bulunmaktadır. Başka şirketler de aktarmalı olarak Saraybosna ve Banja Luka'ya gitmektedirler.

Bosna Hersek istanbul arası kaç km?

Bosna-Hersek - İstanbul Uçuşu
Min Fiyat682,34 TL
En Çok Uçuş Yapan Fi̇rmaTürk Hava Yolları
Günlük Ort. Sefer Sayısı12
En Kısa Uçuş Süresi̇2s 45dk
Mesafe984 KM
1 satır daha

Bosna Hersek Türkiye arası uçakla kaç saat?

istanbul ile bosna hersek Arası Uçakla 1 saat 24 dakika sürmektedir. istanbul - bosna hersek arasındaki uçuş mesafesi 982 km dir. 982 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 1 saat 24 dakika zaman almaktadır.

Bosnaya otobüsle gidilir mi?

Bosna-Hersek'e Türkiye'den uçakla, otobüsle ya da özel araçla ulaşım mümkün. Bosna-Hersek'in başkenti Saraybosna, İstanbul'a 1.162 km uzaklıkta. Özel araçla 16 saat gibi bir sürede başkente ulaşılabiliyor.

Türkiye Bosna Hersek arası uçakla kaç saat?

istanbul ile bosna hersek Arası Uçakla 1 saat 24 dakika sürmektedir. istanbul - bosna hersek arasındaki uçuş mesafesi 982 km dir. 982 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 1 saat 24 dakika zaman almaktadır.

Türkiye Sırbistan arası uçakla kaç saat?

Turkiye ile Sırbistan Arası Uçakla 1 saat 52 dakika sürmektedir. Turkiye - Sırbistan arasındaki uçuş mesafesi 1312 km dir. 1312 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 1 saat 52 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir.

Istanbul Bosna Hersek arası otobüsle kaç saat?

Bosna Hersek Ucuz Uçak Bileti İçin Seferler ve Bilet Fiyatları
GüzergahBilet FiyatlarıOrt. Sefer Süresi
İstanbul - Saraybosna474,90 TL2 sa
Adana - Saraybosna827,65 TL7 sa 10 dk
Van - Saraybosna833,65 TL15 sa 30 dk

Saraybosna otobüs kaç saat?

Otobüs yolculuğu ortalama 8s sürer. Kalkışlar 12:30 - 22:00 arasındadır. Viyana - Saraybosna arasında her gün 2 otobüs seferi vardır.

Bosna Hersek Türkiye vize var mı?

Bosna Hersek Ülkesi Vize İstiyor mu? Bosna Hersek vizesi için başvuru yapacak olan herhangi bir pasaport türüne sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları 6 ay süre içinde yapacak olacakları 90 günlük seyahatlerinde vize başvurusu yapmak zorunda değildirler. Bu sebepleri taşıyanlar Bosna Hersek vizesi almaktan muaftırlar.

Bosna hayat pahalı mı?

Dünyanın ve Avrupa nın diğer ülkeleri ile kıyaslandığında gerçekten ekonomik rakamlardır. Üniversite ücretlerinin yanında, genel anlamda Bosna Hersek te yaşam giderleri de yüz güldürmektedir. Aylık yaşam giderleri yaklaşık olarak 3 euro arasında değişmektedir. Konaklama için küçük daireler tutulabilir.