Bursa mezar tapusu nereden alınır?

İçindekiler:

  1. Bursa mezar tapusu nereden alınır?
  2. Bursa Mezarlıklar Şube Müdürü kim?
  3. Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü kimdir?
  4. Mezarlıklar ücretli mi?
  5. Mezar tapusu ne kadar?
  6. Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kim Oldu?
  7. Hüseyin Buran Kimdir?
  8. Mezarlıklar kaç lira?

Bursa mezar tapusu nereden alınır?

Mezarlık yeri tahsisi işlemlerini yürütmek, mezar yeri satın almak için, Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğüne müracaat edilmelidir. Cenazenin vefatından üç ay süre geçtikten sonra mezar yeri Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğünden belirli ücret yatırılarak satın alınabilir.

Bursa Mezarlıklar Şube Müdürü kim?

Mezarlıklar Şube Müdürlüğü - Neşet Kaya.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü kimdir?

Önemli Numaralar
BirimYöneticiTelefon
Özel Kalem MüdürlüğüHüseyin Buran444 16 00
İç Denetim Birimi BaşkanlığıHarun TÜTÜNİÇMEZ02
1.Hukuk MüşavirliğiAv. Faruk Kılıç02
Strateji Geliştirme Şube MüdürlüğüAlper BAYRAK0224 716 17 11
100 satır daha

Mezarlıklar ücretli mi?

Köy statüsünde olan mezarlıkların bulunduğu 4. grupta da cenaze için yer bedeli 100 lira olarak kaldı. ... Azınlık mezarlarında cenaze için yer bedeli 500 lira olarak kaldı. Cenazenin yanındaki boş mezar yeri liradan liraya, boş mezar yeri liradan liraya çıkarıldı.

Mezar tapusu ne kadar?

Şehir merkezinden uzaktaki mezarlıklar ise üçüncü grupta yer alıyor. Cenaze anında 100 lira olan bir mezar yerini önceden satın almak isteyenler 3-4 bin lira ödemek zorunda. Örneğin Hasdal'da lahitli, 2 kişilik hazır mezar lira. Ayazağa'daki 1 kişilik mezar ise sadece 100 lira.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Kim Oldu?

1978 yılında Edirne'de doğdu. 2001 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu.

Hüseyin Buran Kimdir?

yılında Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde doğdu. 2000-2004 yılları arasında Dursunbey İmam Hatip Lisesini bitirdi. ... Sırasıyla İstanbul Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümlerinden mezun oldu.

Mezarlıklar kaç lira?

tarihinden itibaren uygulanmaya konulmasına onay verildi. Buna göre İstanbul'da yeni mezarlık fiyatları şöyle: Tek katlı lahit mezar 1600 liradan 1750 liraya, çift katlı lahit mezar 2 bin liradan liraya çıktı. Kabir nakli yer bedeli hariç 1800 liradan 2 bin liraya yükseldi.