Anadolu AÖF şifre nasıl değiştirilir?

İçindekiler:

  1. Anadolu AÖF şifre nasıl değiştirilir?
  2. Açık Öğretim şifremi nasıl alırım?
  3. Açıköğretim lise giriş şifresi nasıl alınır?
  4. AÖF sınavına E devlet ile girilir mi?

Anadolu AÖF şifre nasıl değiştirilir?

Örgün öğrenci iseniz bağlı bulunduğunuz fakültenin öğrenci işlerinden yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi iseniz AÖF bürolarına giderekyeni şifre talebinde bulunabilirsiniz.

Açık Öğretim şifremi nasıl alırım?

Şifrenin unutulması ya da kaybedilmesi gibi durumlarda; AÖF bürosuna bizzat başvurarak, 0850 200 46 10 numaralı AOSDESTEK İletişim ve Çözüm Masasını Üniversitemizde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile arayarak, www.anadolu.edu.tr adresinin “Şifre İşlemleri” bağlantısından yeni şifre alınabilmektedir.

Açıköğretim lise giriş şifresi nasıl alınır?

AÖL şifresini unuttuğunuzda ALO 147'yi arayarak AÖL şifrenizi unuttuğunuzu söyleyebilir ve yeni şifre talebinde bulunabilirsiniz. ALO 147 MEB'in çağrı merkezidir. 7 gün 24 saat istediğiniz zaman arayabilirsiniz.

AÖF sınavına E devlet ile girilir mi?

Anadolu Üniversitesinin Açıköğretim Sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin ön lisans ve lisans programlarına 2021-2022 öğretim yılı yatay geçiş kayıt hakkı kazanan adayların Çevrimiçi (Online) başvuru ve kayıt işlemleri 13- tarihleri arasında https://aoskayit.anadolu. ...