E-torq motor ne demek?

İçindekiler:

  1. E-torq motor ne demek?
  2. 16 E-torq atmosferik mi?
  3. Fiat EGEA 1.6 benzinli hangi yağı kullanıyor?
  4. Fiat Servis hangi yağı kullanıyor?
  5. Kia hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?
  6. ZF otomatik şanzıman hangi araçlarda var?
  7. Tork konvertörlü şanzıman hangi araçlarda?

E-torq motor ne demek?

Brezilya'da geliştirilen bu motor, eski Tritec serisi motorların elden geçirilmiş hali olarak karşımıza çıkıyor. 110 bg güç ve 4500 d/dak'da 152 Nm tork üreten motor, günümüz dünyasında biraz 90'lar havası estiriyor denilebilir.

16 E-torq atmosferik mi?

Ortalamayı yakalayan sürüş kalitesi, güvenliği ve donanımıyla tatminkar bir paket sunan otomobil, fonksiyonel yapısıyla da göz dolduruyor. 1,6 litre atmosferik benzinli motor ve otomatik şanzımanın asıl amacı konfor. Bu görevi de başarıyla yerine getiriyorlar.

Fiat EGEA 1.6 benzinli hangi yağı kullanıyor?

Fiat motorlar için 5W-30 motor yağları

Fiat Servis hangi yağı kullanıyor?

Mobil 1 ESP 5W-30, düşük küllü 5W-30 motor yağı gerektiren Fiat araçlar için uygun olan tam sentetik, düşük küllü bir yağdır.

Kia hangi otomatik şanzımanı kullanıyor?

Hyundai ve Kia modellerinde kullanılan DCT, doğrudan teknolojinin kısaltması aslında - Dual Clutch Transmission; yani çift kavramalı şanzıman.

ZF otomatik şanzıman hangi araçlarda var?

ZF Şanzıman Türleri ve Kullanan Markalar 8 ileri tork konvertörlü ise Alfa Romeo Giulia, Audi Q7, RS5, RS6, Volkswagen Amarok, BMW 3, 4, 5, 6, 7, 8 serisi ve Jaguar araçlarda, Maserati, Land Rover Discovery, Range Rover, Jeep Grand Cherokee, Rolls Royce modellerinde aktif olarak kullanılıyor.

Tork konvertörlü şanzıman hangi araçlarda?

Tork konvertörlü otomatik: Önden çekişli Ford ve GM araçlarında kullanılan 9 ileri otomatik ve arkadan çekişli Ford ve GM modellerinde kullanılan 10 ileri otomatik şanzımanlar. (9 ileri GM tasarımı ve üretimi, 10 ileri Ford tasarımı ve üretimi) Karşılıklı anlaşma gereği her iki markanın araçlarında önden ve arkadan ...