Venezuela'da bira ne kadar?

İçindekiler:

  1. Venezuela'da bira ne kadar?
  2. Venezuelada ekmek kaç TL?
  3. Venezuela Asgari ücret kaç TL?
  4. Venezuela ya nasıl gidilir?
  5. Venezuela Dolar ne kadar?
  6. Venezuela Türkiye'den vize istiyor mu?
  7. Venezuela ya uçak bileti kaç para?

Venezuela'da bira ne kadar?

Örneğin, Venezuela için ödemeniz gerekir: Şişe veya karton süt (1 litre): 14 TRY (1.70 USD) Popüler sarı peynir (1 kg): 36 TRY (4.20 USD) Bilinen bir markadan bir şişe bira: 22 TRY (2.50 USD)

Venezuelada ekmek kaç TL?

Ekmek 1 dolar, peynirin kilosu 3-4 dolar.

Venezuela Asgari ücret kaç TL?

Yaklaşık 30 Türk Lirası'na tekabül eden asgari ücretle Venezuela'da satın alınabilecek şeyler oldukça sınırlı. Örneğin bir kilo kırmızı etin, bir kilo peynirin ya da 30 tane yumurtanın fiyatı asgari ücretten fazla.

Venezuela ya nasıl gidilir?

Türkiye'den Venezuela'ya direkt uçuş yoktur. Ancak Paris, Roma, Madrid ve Lizbon aktarmalı seferlerle ülkenin başkenti Karakas'a ulaşmak mümkündür. Venezuela T.C. vatandaşlarına 90 gün süreyle vize serbestisi uygulayan ülkelerdendir.

Venezuela Dolar ne kadar?

Kaç Venezüella bolivar bir Amerikan doları'dir? Bir VEF, 0.0000 USD ve bir USD 213,829,897,980.4289 VEF'dir.

Venezuela Türkiye'den vize istiyor mu?

Resmi ve umuma mahsus pasaport sahibi Türk vatandaşları, 90 güne kadar turistik amaçlı seyahatlerinde vizeden muaftırlar. Resmi pasaport sahibi Venezuela vatandaşları 30 gün, umuma mahsus pasaport sahipleri ise 90 gün süreyle vizeden muaftırlar.

Venezuela ya uçak bileti kaç para?

Venezuela Uçak Bileti Hakkında Sıkça Sorulan Sorular (SSS) Venezuela varışlı popüler uçak seferlerinden en ucuzu İstanbul - Caracas olup, bilet fiyatı 3.266,60 TL'dir.