Balıkesir il sağlık müdürü kim?

İçindekiler:

  1. Balıkesir il sağlık müdürü kim?
  2. Balıkesir il Sağlık Mü?
  3. Serkan Kadir Keskin kimdir?
  4. Çanakkale il sağlık müdürü kimdir?
  5. Fevzi Yavuzyilmaz kimdir?
  6. Gökhan Baştürk Kimdir?
  7. Biga Devlet Hastanesi Başhekimi kim?
  8. Fevzi Yavuzyılmaz nerelidir?
  9. Ufuk tali kimdir?
  10. Özel Biga Can Hastanesi kimin?
  11. Dr Fevzi Yavuzyilmaz kimdir?

Balıkesir il sağlık müdürü kim?

Sağlık Bakanlığının son atamasıyla Balıkesir İl Sağlık Müdürü olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Serkan Kadir Keskin görevine başladı. Bursa İl Sağlık Müdürü olarak ataması yapılan Dr. Fevzi Yavuzyılmaz'dan görevi devralan Serkan Kadir Keskin, Balıkesir'e hizmet etmek için geldiğini söyledi.

Balıkesir il Sağlık Mü?

İl Sağlık Müdürlüğü görevine Uz.Dr. Serkan Kadir KESKİN atandı

Serkan Kadir Keskin kimdir?

Serkan Kadir Keskin, Balıkesir'in kökĺü ailelerinden ve sevilen simalarından ve bir dönem Balıkesir Belediye Meclisi üyeliği görevinde bulunan mali müşavir Ragıp Keskin'in oğlu. Dr. Keskin, 2018 yılında Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğünde Kamu Hastaneleri Başkanı olarak görev yapmıştı.

Çanakkale il sağlık müdürü kimdir?

09 Ağustos 2021 Çanakkale İl Sağlık Müdürümüz Sayın Op.Dr.Gökhan BAŞTÜRK, Ezine Devlet Hastanesi'ni ...

Fevzi Yavuzyilmaz kimdir?

Fevzi Yavuzyılmaz, 1973 yılında Trabzon Vakfıkebir'de doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. ... Rize, Ankara ve Trabzon'da Acil Servis Hekimi ve Aile Hekimi olarak çalıştı. Trabzon'da birçok spor organizasyonunda yönetici olarak görev aldı.

Gökhan Baştürk Kimdir?

Gökhan Baştürk Kimdir? 16.05.1985 Adapazarı doğumlu olup, Lisans Eğitimini 2003-2009 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. Tıpta Uzmanlık Eğitimini-Üroloji Uzmanlığı 2010-2016 yılları arasında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Biga Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

Uz.Dr. Burhan AKBAŞ 01.03.1976 Ulubey / ORDU doğumlu olup, Lisans Eğitimini 1994-2000 Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır. Tıpta Uzmanlık Eğitimini 2009-2013 yılları arasında Çanakkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tamamlamıştır.

Fevzi Yavuzyılmaz nerelidir?

Fevzi YAVUZYILMAZ, 1973 yılında Trabzon Vakfıkebir'de doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. İstanbul Esenyurt Üniversitesi Sağlık Kuruluşları Yöneticiliği alanında Yüksek Lisans yaptı. Rize, Ankara ve Trabzon'da Acil Servis Hekimi ve Aile Hekimi olarak çalıştı.

Ufuk tali kimdir?

Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültesinde genel cerrahi ihtisasını 2013 yılında bitirmiş ve Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yapmıştır. 26.02.2018 tarihinden bu yana ise Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi'nde Başhekim olarak görev yapmaktadır.

Özel Biga Can Hastanesi kimin?

sahibi İhsan Çakır ve Mobilya üretiminde bir dünya markası olan bir çok alanda da yatırımları bulunan Doğtaş Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin güçbirliği ile kurulan Biga Can Hastanesi'nin ortakları arasında Dahiliye Uzmanı Dr. Salim Topsever, Kadın Hastalıkları Doğum Uzmanı Op.

Dr Fevzi Yavuzyilmaz kimdir?

Fevzi Yavuzyılmaz, 1973 yılında Trabzon Vakfıkebir'de doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2001 yılında mezun oldu. ... Rize, Ankara ve Trabzon'da Acil Servis Hekimi ve Aile Hekimi olarak çalıştı. Trabzon'da birçok spor organizasyonunda yönetici olarak görev aldı.