Red 30 tarifesi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Red 30 tarifesi ne kadar?
  2. Vodafone Red 15 tarifesi ne kadar?
  3. Vodafone Red ayrıcalığı nedir?
  4. Redli müşteri 30 Ultra paketi nedir?
  5. Vodafone Red hangi ülkelere bedava?
  6. REDli müşteri 15 GB ne kadar?
  7. Red 20 tarifesi faturalı mı?
  8. Vodafone Red 20 GB hediye nasıl alınır?
  9. Red 15 paketinde neler var?
  10. Vodafone REDli 12 paketi nedir?

Red 30 tarifesi ne kadar?

Taahhütsüz Aylık Tarife Ücreti: 129TL İlk ay geçerli 20 GB hediyen Vodafone Yanımda'da seni bekliyor! Sınırsız GB'larını Instagram, Facebook, Twitter, Whatsapp, Spotify, Facebook Messeneger, Karnaval ve Power App'te özgürce kullanabilirsin.

Vodafone Red 15 tarifesi ne kadar?

Tarifeyi seçen aboneler aylık 100TL karşılığında Vodafone abonelerini ve sabit hatları sınırsız arama, yurtiçi heryöne 2000 Dakika arama, yurtiçi heryöne 1000 SMS gönderme ve 12GB cepten internet kullanma hakkına sahip olur.

Vodafone Red ayrıcalığı nedir?

Vodafone Red, Vodafone bireysel faturalı tarifeleri içerisinde 4 GB veya daha fazla internet içeriği olan, bol internetin yanısıra Netflix, Spotify gibi 4.5 G servislerini ücretsiz sunan, 51 ülkede yurtiçindeymiş gibi tarifeniz ile aynen konuşturan, 23 ülkeyi Türkiye'den ücretsiz arama imkanı sunan ve havaalanı ...

Redli müşteri 30 Ultra paketi nedir?

Vodafone yanımda uygulamasında Red 30 tarifesinin 30 GB internete ek internetinizden yemeyen sınırsız Youtube ®.com, Instagram ®, Facebook ®, Spotify ®, WhatsApp ®, 3000 dakika ve 1000 SMS diye öncesini gördüm. ... Ve artık tarifeye ek bunlar bulunmuyor sınırsız sosyal kalkmış sadece 30 GB-3000 dakika 1000 SMS kalmış.

Vodafone Red hangi ülkelere bedava?

Her Şey Dâhil Pasaport hizmetinin geçerli olduğu 23 ülke şöyle sıralanıyor: ABD, Almanya, Arnavutluk, Avustralya, Çek Cumhuriyeti, Fransa, Gana, Güney Afrika Cumhuriyeti, Hindistan, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Katar, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Macaristan, Malta, Mısır, Portekiz, Romanya, Yeni ...

REDli müşteri 15 GB ne kadar?

Mutlu müşteri 50 ₺ 1.

Red 20 tarifesi faturalı mı?

Aile indirimden faydalanabilmek için ailenizden biri faturalı Vodafone hat kullanıcısı olmak zorundadir. Vodafone Aile İndirimli Red 20 GB kapsamında tarifenizdeki dakikalar bittiğinde otomatik konuşma paketi devreye girer ve 200 Dk / 6 TL üzerinden ücretlendirilerek konuşmaya devam edebilirsiniz.

Vodafone Red 20 GB hediye nasıl alınır?

Son 30 gün içinde, vodafone.com.tr'den ya da Vodafone mağazalarından numara taşıma, yeni tesis ya da faturasızdan faturalıya geçiş ile Vodafone'a gelenler tarifelerine göre 1 aylık 20 GB veya 1 aylık 10 GB hediye kazanıyor! Vodafone Yanımda uygulamasına girerek, Ek Paketler bölümünden hediyenizi alabilirsiniz.

Red 15 paketinde neler var?

Redli 15 Plus Paketi kampanyamız 15 GB internet, 2000 DK konuşma süresi ve 250 SMS hakkını içermektedir. İletişim Pass, Sosyal Pass ve Müzik Pass hizmetlerimizle kapsamlı hale getirilmiş hizmetimiz, isteklerinizi karşılamak için oldukça yeterli olacaktır.

Vodafone REDli 12 paketi nedir?

Oldukça avantajlı paketlerden biri olan Vodafone redli 12 paketi 12 ay boyunca her ay 12 GB internet tarifesinin yanında ilk ay 20 GB bedava internet hediyesi verilecektir. Ayrıca bu tarifeye tercih edenler 12 GB internetin yanında 12 ay boyunca her ay ek olarak 5 GB bedava internetin sahibi olacaklardır.