beIN sport sözleşmem ne zaman bitiyor?

İçindekiler:

  1. beIN sport sözleşmem ne zaman bitiyor?
  2. Taahhütlü Digiturk nasıl iptal edilir?
  3. Digiturk odeme nasil yapilir?
  4. Digitürk yayın hakları ne zaman bitiyor?
  5. beIN sport yayın haklarını ne kadara aldı?
  6. Digiturk fatura ödeme nereye ödenir?
  7. beIN sport üyeliği nasıl iptal edilir?

beIN sport sözleşmem ne zaman bitiyor?

Aylık yenilenen paket hizmetine ilişkin Sözleşme 1 aylıktır. Taraflarca aksi belirtilmediği sürece üyelik 1 aylık sürelerle yenilenecektir. Yıllık paketin seçilmesi halinde, Taraflarca aksi belirtilmediği sürece üyelik 12 ay sonra kendiliğinden sona erecektir.

Taahhütlü Digiturk nasıl iptal edilir?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun düzenlemeleri gereği, iptal taleplerinizi yazılı olarak ya da E-devlet kapısı üzerinden aşağıdaki yöntemlerle iletmeniz gerekmektedir. · İptal Başvuru Formunu doldurup (0212) 473 99 99 'a faks gönderebilirsiniz.

Digiturk odeme nasil yapilir?

Ödemelerinizi DigiWeb online üyelik işlemleri bölümünden veya 73 73 numaralı Müşteri Hizmetlerini arayarak kredi kartınız ile yapabilirsiniz.

Digitürk yayın hakları ne zaman bitiyor?

Lig yayın haklarını elinde bulunduran Digiturk beIN MEDIA GROUP arasında 2020-2021 sezonuna ilişkin sözleşme imzalanmıştır.

beIN sport yayın haklarını ne kadara aldı?

İhale sonucunda Digiturk; Süper Lig maçlarının tamamının canlı yayımlama, bu yayınları uluslararası kuruluşlara pazarlama, görüntülerin mobil yayın haklarına, verdiği $500 milyon+KDV'lik teklifiyle sahip oldu.

Digiturk fatura ödeme nereye ödenir?

Ödemelerinizi DigiWeb online üyelik işlemleri bölümünden veya 73 73 numaralı Müşteri Hizmetlerini arayarak kredi kartınız ile yapabilirsiniz. PTT işlem noktalarında işlem ücreti: 8 TL olarak belirlenmiştir.

beIN sport üyeliği nasıl iptal edilir?

beIN CONNECT Aylık Paketinizin yenileme iptali için sağ üst köşede yer alan "Profilim" sekmesinden “Paketlerim” alanına tıklayarak iptal seçeneğine gidebilir ya da Chat kanalımız üzerinden destek alabilirsiniz.