Alabalık kremi neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Alabalık kremi neye iyi gelir?
  2. Alabalık yağı ne ise yarıyor?
  3. Alabalık yağı yakar mı?
  4. Nervojin alabalık yağı kremi nasıl kullanılır?
  5. Kırmızı Benekli Alabalık ne işe yarar?

Alabalık kremi neye iyi gelir?

Tabib Lokman Nervojin Alabalık Yağı Kremi Faydaları ; -Kireçlenme, romatizma, bel ağrısı, boyun ağrısı, sinir sıkışması, boyun ve bel fıtığı, adale ve kas ağrıları, kulunç omuz ağrıları, kramp, siyatik, varis, burkulma, incinme vb. ağrılarını giderir. -Düzenli kullanımda ağrıyı tedavi eder.

Alabalık yağı ne ise yarıyor?

Alabalık yağı, cildinizde oluşan iltihapları kurutucu özelliğe sahiptir. Cilt orunları ile başa çıkmanıza yardımcı olan alabalık yağı, yeni hücre oluşumuna da destek oluyor. Özellikle kuru ciltlere çok iyi gelen alabalık yağı; sedef, egzama, kaşıntı, kızarıklık gibi cilt rahatsızlıklarının tedavi edilmesinde etkilidir.

Alabalık yağı yakar mı?

Alabalık yağı faydaları olduğu kadar zararları da olabilen bir yağdır. Aşırı tüketimi cilt sorunlarına neden olabilmektedir. Hassas ve alerjik ciltlerde tahriş, yanma ve döküntü ortaya çıkabilir.

Nervojin alabalık yağı kremi nasıl kullanılır?

Kullanımı : -Elinize bir miktar aldıktan sonra ağrılı bölgeye masaj şeklinde uygulayınız. -Uygulama bittikten sonra bölgeyi yıkamayınız. -Düzenli bir şekilde her gün KUTU BİTENE KADAR kullanınız.

Kırmızı Benekli Alabalık ne işe yarar?

Kırmızı benekli alabalığın yabani olması nedeniyle havuzlarda yetiştirilen alabalık türlerinden farklı özellikler taşıdığını ifade eden Dinç, ''Özellikle bel ağrıları, kırık çıkıklarda ve yutmak için kullanılıyor. Her şeye faydası var. Kansere bile faydası var, damarları açıyor ve bağırsakları düzenliyor.