Canik TP9 Elite S Combat kaç TL?

İçindekiler:

  1. Canik TP9 Elite S Combat kaç TL?
  2. Canik TP9 Elite S Combat kaç mermi alır?
  3. Canik TP9 Elite S Combat hangi ülkenin?
  4. Canik TP9 Elite S Combat kaç gram?
  5. Canik TP9 ne demek?
  6. Canik silah nerenin malı?

Canik TP9 Elite S Combat kaç TL?

399,00 TL. CANİK TP9 Elite / Elite-S Combat Yükseltme Paketi ile sahip olduğunuz TP9 Elite / Elite-S Combat tabancanızın şarjör ve kapasite arttırıcılarınızı arttırarak daha fazla fişek ve şarjör ile etkin eğitim icra etmenizi sağlarken performansınızı da yukarıya çeker.

Canik TP9 Elite S Combat kaç mermi alır?

Elite-S Combat modelinde Elite Combat modelinden farklı olarak tetik korkuluğu üzerinde tetiğin çekilmesini engelleyen bir emniyet mandalı bulunmaktadır. Tabanca kutusunda 1 adet 15 kapasiteli ve 1 adet de alüminyum uzatmalı 18 mermi kapasiteli şarjör bulunmaktadır.

Canik TP9 Elite S Combat hangi ülkenin?

Samsun Yurt Savunma A.Ş. Canik Tabanca markası adı altında yıllık 280.000 adedi Türkiye'de 40.000 adedi yurt dışında olmak üzere toplam 320.000 adet tabanca üretimi kapasitesi ile Türkiye'nin en büyük, dünyanın da 10'uncu en büyük tabanca üreticisi konumundadır.

Canik TP9 Elite S Combat kaç gram?

DİĞER ÖZELLİKLER
MODELAĞIRLIK (g-oz)
BOŞ ŞARJÖR İLE
TP9 Elite Combat845 gr
TP9 Elite-S Combat830 gr
TP9 Sub Elite695 gr
10 satır daha

Canik TP9 ne demek?

TP9 SFx, 132 mm namlu boyu ile TP Serisi tabancaların en özel versiyonu olarak tasarlanmıştır. Sport atıcılığı ile ilgilenen ve Özel Kuvvetler personelinin daha hassas ve kişiye özel atış yapabilmesi amacı ile SFx modelinde, kişinin silah üzerinde kendine göre değişiklikler yapabilmesi sağlanmıştır.

Canik silah nerenin malı?

CANIK (Türkçe telaffuz edildiği şekliyle Canik) Samsun Yurt Savunma (SYS) Şirketi bünyesinde faaliyet gösteren bir tabanca üreticisidir. Şirketin yönetim merkezi İstanbul'da, üretim tesisleri de Samsun'da bulunmaktadır.