Başakşehir metro nerelere gidiyor?

İçindekiler:

  1. Başakşehir metro nerelere gidiyor?
  2. Başakşehir Kirazlı metro kaç dakika?
  3. M3 metro nereden geçiyor?
  4. Başakşehir metro hattı var mı?
  5. Mahmutbey Metrosu nereye kadar gidiyor?
  6. Ikitelli Kirazlı Metro kaç dakika?
  7. M3 metro hattı açık mı?
  8. Çam ve Sakura hastanesine metro ile nasıl gidilir?
  9. Kirazlı Metrokent metro arası kaç dakika?
  10. M3 metro ne zaman açılacak?

Başakşehir metro nerelere gidiyor?

Başakşehir Metrosu İstasyonları
  • Kirazlı İstasyonu.
  • Yeni Mahalle.
  • Mahmutbey İstasyonu.
  • İstoç İstasyonu.
  • İkitelli Sanayi İstasyonu.
  • Turgut Özal İstasyonu.
  • Siteler.
  • Metrokent.
Daha fazla öğe...

Başakşehir Kirazlı metro kaç dakika?

SEFER BİLGİLERİ 11 istasyon bulunan Kirazlı-Olimpiyat-Başakşehir Metro Hattı, 06.00 – 00.00 saatleri arasında hizmet vermekte olup sefer süresi yaklaşık 20 dakika sefer sıklığı ise 3 dakikadır (Pik Saatte).

M3 metro nereden geçiyor?

M3 (Metro İstanbul) M3 metro hattının ilk durağı Kirazlı olup son durağı Metrokent durağıdır. M3 (Kirazlı - Bağcılar‎→Başakşehir - Metrokent), her gün çalışıyor. Ek bilgi: M3 hattında 9 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 18 dakika.

Başakşehir metro hattı var mı?

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal tarafından hizmete açılan hat,9 duraktan oluşuyor. ... Metro bakımından İstanbul'un en güzel metrolarından birine sahip olduklarını söyleyen Başkan Uysal, "Şuanda en son yapılan metro en modern yapılan metrodur. 1 milyon 100 bin dolara mal oldu.

Mahmutbey Metrosu nereye kadar gidiyor?

Mecidiyeköy-Mahmutbey metro hattı Avrupa Yakası'nın en yoğun nüfusa sahip 8 ilçesi Bağcılar, Esenler, Eyüpsultan, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu'nu birbirine bağlayacak.

Ikitelli Kirazlı Metro kaç dakika?

Yön: Başakşehir - Metrokent →Kirazlı - Bağcılar Duraklar: 9 Yolculuk Süresi: 18 dk Hat Özeti: Metrokent, Başak Konutları, Siteler, Turgut Özal, İkitelli Sanayi, İstoç, Mahmutbey, Yenimahalle, Kirazlı M3 metro hattı (Başakşehir - Metrokent →Kirazlı - Bağcılar) arası 2 güzergah içeriyor.

M3 metro hattı açık mı?

M3 (Metro İstanbul) M3 (Başakşehir - Metrokent‎→Kirazlı - Bağcılar), her gün çalışıyor. Ek bilgi: M3 hattında 9 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 18 dakika. ... M3 metro hatlarının çevrimdışı PDF haritasını ve metro saatlerini de indirebilir ve internetsiz kullanabilirsiniz.

Çam ve Sakura hastanesine metro ile nasıl gidilir?

Kadıköy'den Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesine şu şekilde gidebilirsiniz:
  1. Kadıköy Ayrılıkçeşme'den MARMARAY'a binip Yenikapı'ya gidin.
  2. Yenikapı'da M1B Kirazlı metrosuna binip Kirazlı'ya gidin.
  3. Kirazlı'da M3 Başakşehir metrosuna binip Başakşehir Metrokent istasyonunda inin.
Daha fazla öğe...

Kirazlı Metrokent metro arası kaç dakika?

Yön: Başakşehir - MetrokentKirazlı - Bağcılar Duraklar: 9 Yolculuk Süresi: 18 dk Hat Özeti: Metrokent, Başak Konutları, Siteler, Turgut Özal, İkitelli Sanayi, İstoç, Mahmutbey, Yenimahalle, Kirazlı M3 metro hattı (Başakşehir - MetrokentKirazlı - Bağcılar) arası 2 güzergah içeriyor.

M3 metro ne zaman açılacak?

İkitelli Sanayi istasyonunda bulunan makaslar ile M9 hattına geçilip depo sahasına gidilebilmektedir. Metro hattının inşa halindeki Başakşehir/MetroKent-Kayaşehir Merkez kısmının 2021 sonunda ve Kirazlı-Bakırköy İDO kısmının ise 2022'de hizmete girmesi planlanmaktadır.