Biorichi çay ağacı merhemi neye iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Biorichi çay ağacı merhemi neye iyi gelir?
  2. Çay ağacı yuz kremi ne ise yarar?
  3. Çay ağacı kremi nelere faydalı?
  4. Biorichi Melkfett krem ne işe yarar?
  5. Bıorıchı krem nedir?
  6. Biorichi Calendula Cream balsam ne işe yarar?
  7. Çay ağacı yağı yüzü yakar mı?
  8. Biorichi Gingko Kremi ne işe yarar?
  9. Petra hangi ülkeye ait?

Biorichi çay ağacı merhemi neye iyi gelir?

- Yanıklardan oluşan cilt lekelerini önler. - Cildinizde sivilce ve benzeri oluşumlardan kaynaklanan pürüzleri kaldırır. - Cilt kesiklerinde iz kalma durumunu tamamen önler. - Hemoroid (Basur) rahatsızlığında önemli derecede azalma ve önleme özelliği bulunmaktadır.

Çay ağacı yuz kremi ne ise yarar?

Çay ağacı yağı kremi, muhteşem bir antiseptik özelliğe sahip aynı zamanda cildimizi virüs, bakteri ve mantarlardan kısa sürede arındırıyor. Bunların yanı sıra cildimizi besleyerek, ihtiyacı olan nemi almasına yardımcı oluyor.

Çay ağacı kremi nelere faydalı?

- Çay ağacı kremi ciltte oluşan sivilceleri yok eder. - Ciltte oluşan lekeleri ve kızarıklıkları yok eder. - Bakteri öldürücü bir özelliğe sahiptir. - Bakteri öldürücü özelliğinden ötürü ciltte oluşan virüs ve mantarı yok eder.

Biorichi Melkfett krem ne işe yarar?

Anti bakteriyel bir bileşene sahip olması nedeniyle, akneli cilde uygulandığında tıkanmış olan gözeneklerdeki iltihabı kurutur ve şiş görünen sivilcelerinizi söndürerek tedavi sürecini oldukça hızlandırır.

Bıorıchı krem nedir?

Ürün 250ml boyundadır. Yanık, sivilce ve benzeri oluşumlardan kaynaklanan lekeleri giderir. Iltihap kurutucu özelliğine sahiptir. Cildin doğal parlaklığına kavuşmasını ve daha yumuşak olmasını sağlar.

Biorichi Calendula Cream balsam ne işe yarar?

Cildi besler ve nem oranını dengeler. Cildin üst tabakasına uyarıcı etki yapar. Yorgun ciltlere canlılık verir. Çatlakları yok etmede etkilidir.

Çay ağacı yağı yüzü yakar mı?

Saf çay ağacı yağı cildi tahriş edici olabilir. Bu kuruluk, yanma, kaşıntı ve soyulmayla sonuçlanabilir.

Biorichi Gingko Kremi ne işe yarar?

Biorichi Gingko Kremi, ginkgo ekstresi ve yeşil çay doğal aktif madde kombinasyonu ile cildi yumuşatırken aynı zamanda besliyor ve nem oranını da dengeliyor. ... Biorichi Gingko Kremi'nin diğer bir önemli özelliği de gözenekleri temizleyerek cildin hava almasına yardımcı olmasıdır.

Petra hangi ülkeye ait?

Ülkemizin yüzde yüz yerli sermayeli en büyük doğrudan satış şirketi olan Petra, sahip olduğu 77 binden fazla satış temsilcisiyle, ürünlerini 27 Avrupa Birliği ülkesinde ve KKTC'de yüzbinlerce kişiye ulaştırıyor.