Nurofen Cold ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Nurofen Cold ne işe yarar?
  2. Nurofen 200 mg günde kaç tane?
  3. Arveles 25 mg kimler kullanabilir?
  4. Alvares hap kaç yaşında kullanılır?
  5. Nurofen nasıl kullanılır aç mı tok mu?

Nurofen Cold ne işe yarar?

Endikasyonları: Grip, soğuk algınlığı veya sinüzit gibi hastalıkların seyrinde görülen burun tıkanıklığı, baş ağrısı, ateş, vücut ağrıları ve diğer ağrıların giderilmesinde kullanılır.

Nurofen 200 mg günde kaç tane?

Nurofen, ateş düşürücü etkiye sahip bir ağrı kesici ilaçtır. Soğuk algınlığı ve grip belirtilerini giderici özelliği vardır. Önerilen doza bağlı olarak günde 3 kez, en az 4 saat arayla aç karnına alınabilir.

Arveles 25 mg kimler kullanabilir?

Arveles erişkin kişilerde kas ve kemik ağrıları için kullanılmaktadır. Arveles adet kanamasını keser mi diye soracak olursanız; kanamayı değil sadece ağrıyı kesecektir. Ağrılı regl dönemleri için doktorların tavsiye ettiği bir ağrı kesicidir. Diş ağrılarının tedavisinde de Arveles'i tercih edebilirsiniz.

Alvares hap kaç yaşında kullanılır?

18 yaşın altındaki çocuklarda Arveles kullanılmaz. İlacı her zaman doktorunuzun önerdiği şekilde kullanın. Doktorunuza danışmadan dozu arttırmayın, azaltmayın ya da ilacı bırakmayın. Enjeksiyon tedavisini akut ağrı tedavisinde tercih edin.

Nurofen nasıl kullanılır aç mı tok mu?

Nurofen, ateş düşürücü etkiye sahip bir ağrı kesici ilaçtır. Soğuk algınlığı ve grip belirtilerini giderici özelliği vardır. Önerilen doza bağlı olarak günde 3 kez, en az 4 saat arayla karnına alınabilir. Hazımsızlık, mide yanması ve şişkinlik gibi hafif yan etkileri olabilir.