Frigofirik kasa nedir?

İçindekiler:

  1. Frigofirik kasa nedir?
  2. Frigo ne demek turkce?
  3. Fiber kasa nedir?
  4. Frigo motoru nedir?
  5. Prigo ne demek?
  6. Frigo çilek fidesi nedir?
  7. Kamyon kasası nedir?

Frigofirik kasa nedir?

Frigorifik kasa yüksek dış dayanımı ve yüksek ısı izolasyonu sağlayan poliüretan malzemesi sayesinde et,süt,balık,tavuk,dondurma,tüm dondurulmuş gıdalar,meyve,sebze,bunun yanında kuru gıda,mobilya ,tekstil,kargo gibi birçok yükün taşımasında güvenle kullanılan bir kamyon kasası türüdür.

Frigo ne demek turkce?

frigo için 2 adet anlam bulundu. Dondurulmuş krema. Sevimsiz, soğuk (kimse).

Fiber kasa nedir?

Fiber kasa, oldukça sağlam olan çelik ve fiberden üretilir. Genellikle uzun yol nakliyatların da tercih edilen fiber kasalar, yapıları itibari ile oldukça sağlam ve buna bağlı olarak da biraz ağırdırlar. Bu yüzden genelde daha değerli ürünlerin taşınması amacıyla kullanılırlar.

Frigo motoru nedir?

Frigorifik araç nedir ? Ürün taşımak için ayrılmış bölümünün duvarları, tavan, taban ve kapıları, iç ortam ile dış ortam arasında ısı transferini minimize edecek şekilde izole edilmiş ve bu bölüme ısı soğurma yeteneği olan mekenik buhar sıkıştırmalı soğutma çevrimine haiz cihaz ile donatılmış araçtır.

Prigo ne demek?

prego teriminin İtalyanca İngilizce sözlükte anlamı please, after you!

Frigo çilek fidesi nedir?

Çilek, açık alanda ve serada üretimi yapılabilen bir bitki türüdür. Açık alanlarda yazlık frigo çilek fidesi dikimi 5000 bitki kökü, serada ise kışlık dikim taze fide 8000 bitki ile üretim yapılmaktadır. Hastalık ve zararlılardan korunmak adına toprak sterilizasyonu uygun olmaktadır.

Kamyon kasası nedir?

Kamyon Kamyonet Kasaları; eşya ve ürün taşımak üzere tasarlanmış ticari araçlardır. Kamyon kasaları da, yük taşımak için üretilmiş ekipmanlardır. Kullanım özelliklerine göre imal türleri bulunmaktadır.