Marmara Üniversitesi hangi tarafta?

İçindekiler:

  1. Marmara Üniversitesi hangi tarafta?
  2. Marmara Üniversitesine metro ile nasıl gidilir?
  3. Marmara Üniversitesi Marmaray hangi durak?
  4. Marmara Üniversitesine hangi otobüs gider?
  5. Marmara Üniversitesi Hemşirelik kaç yıl?
  6. Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü kaç yıllık?

Marmara Üniversitesi hangi tarafta?

Marmara Üniversitesi İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasına dağılmış 8 yerleşkede faaliyet göstermektedir. Bunlardan Acıbadem, Anadoluhisarı, Bağlarbaşı, Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi, Göztepe, Kartal, Mehmet Genç Külliyesi yerleşkeleri Anadolu yakasında, Sultanahmet yerleşkesi ise Avrupa yakasındadır.

Marmara Üniversitesine metro ile nasıl gidilir?

Pendik Metro İstasyonuna geçin ve M4 Kadıköy metrosuna aktarma yapın. Küçükyalı istasyonunda inerek otobüs duraklarına yürüyün, bu duraktan geçen KM41 Nörolojik Bilimler otobüslerine binin. 11 durak sonra Marmara Üniversitesi Başıbüyük kampüsüne ulaşmış olacaksınız.

Marmara Üniversitesi Marmaray hangi durak?

Marmaray'ın Anadolu Yakasındaki Ayrılık Çeşmesi durağında inildikten sonra Ziverbey istikametine giden minibüsler ile kampüse ulaşılabilir.

Marmara Üniversitesine hangi otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Marmara Üniversitesi yakınından geçiyor: 14B, 14ES, 15ÇK, 17, 2, 9K, FB1, GZ1.

Marmara Üniversitesi Hemşirelik kaç yıl?

Hemşirelik Sağlık Bilimleri Fakültesine bağlı olarak 13 Haziran 2007 yılında kurulmuş olup, her yıl 110 öğrenci kabul etmektedir. 2008-2009 Eğitim-Öğretim yılında ilk öğrencileriyle başlayan Hemşirelik Bölümü, isteğe bağlı; 1 yıl İngilizce Hazırlık Programının ardından ve 4 yıllık Hemşirelik Eğitimini kapsar.

Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü kaç yıllık?

Marmara Üniversitesi Hemşirelik (Fakülte) Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.