Yeni Havalimanı'na taksi ne kadar?

İçindekiler:

  1. Yeni Havalimanı'na taksi ne kadar?
  2. Istanbul esenyurta hangi havaalanı yakın?
  3. Taksim istanbul havalimanı Havaist kaç dakika?
  4. Yeni Havalimani Taksim kac dk?
  5. Taksinin kilometresi ne kadar?

Yeni Havalimanı'na taksi ne kadar?

İşte İstanbul Havalimanı yeni taksi ücretleri. İTEO'nun açıkladığı tarifeye göre, İstanbul'un ana arterlerinden Beyoğlu ve Beşiktaş'tan İstanbul Havalimanı taksi tarifesi 145 TL yazarken, bu ücret Kadıköy'den 168 TL, Şişli'den 147 TL, Esenyurt'tan 155 TL ve Beylikdüzü'nden 154 TL olarak olarak hesaplanıyor.

Istanbul esenyurta hangi havaalanı yakın?

İstanbul Havalimanı Esenyurt'a yaklaşık 45-50 km mesafede. Esenyurt'tan İstanbul Havalimanı'na taksi yle gitmek isterseniz 3. havalimanı taksi ücreti yaklaşık 140-150 lira civarında tutar.

Taksim istanbul havalimanı Havaist kaç dakika?

- Taksim ile İstanbul Havalimanı arası Havaist Havalimanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi/sefer süresi 90 dakikadır. Bu süre Hava ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Yeni Havalimani Taksim kac dk?

İstanbul Yeni HavalimanıTaksim arası Havaist Havaalanı Otobüsleri ile yaklaşık yolculuk süresi 90 dakikadır. (Bu süre Hava durumuna ve yol koşullarına göre değişiklik gösterebilmektedir.)

Taksinin kilometresi ne kadar?

2021 yılı için güncel İstanbul taksi ücreti tarifesi nedir? 2021 yılı itibariyle İstanbul'da güncel bordo veya sarı renkli taksi açılış ücreti 5,55 TL olup, kilometre başına 3,45 TL alınmaktadır. Siyah veya turkuaz renkli olanlarda ise açılış 6,38 TL olup, km başına ise 3,99 TL alınmaktadır.