ADSL sifre ne demek?

İçindekiler:

  1. ADSL sifre ne demek?
  2. Türk Telekom şifresi nasıl alınır?
  3. 6606 ücretli mi?
  4. ADSL şifremi nereden öğrenebilirim?
  5. ADSL baglantısı nedir?
  6. Fiber ADSL şifremi nasıl alabilirim?

ADSL sifre ne demek?

ADSL şifresi, internet bağlantınızı sadece sizin kullanabilmenizi sağlayan bir şifredir. Kablosuz internet, civardaki tüm cihazların erişebileceği bir bağlantı olduğundan ADSL şifresi sayesinde sadece siz giriş yapabilirsiniz.

Türk Telekom şifresi nasıl alınır?

“TekŞifre” hesabınızı oluşturduğunuz cep telefonu numaranız ile TEKSIFRE (boşluk) T.C. Kimlik Numaranızı 6606'ya göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

6606 ücretli mi?

6606'ya gönderilen kısa mesajlar, kullandığınız GSM operatörünün tarifenize göre belirlediği 1 kısa mesaj bedeliyle operatörünüz tarafından ücretlendirilir.

ADSL şifremi nereden öğrenebilirim?

İnternet kullanıcı adı ve şifrenizi öğrenmek için 6606'ya SIFRE yazarak boşluk bıraktıktan sonra mesaja hizmet numaranızı ekleyerek gönderebilir, internet kullanıcı bilgilerinizi öğrenebilirsiniz.

ADSL baglantısı nedir?

ADSL (İngilizce: Asymmetric Digital Subscriber Line), Asimetrik Sayısal Abone Hattı, günümüzde internet bağlantısı için en çok kullanılan bağlantı tekniğidir. Bir dağıtıcı (İngilizce: Splitter) , tek bir telefon bağlantısı ile hem ADSL hattına hem de gelen çağrılara izin verir.

Fiber ADSL şifremi nasıl alabilirim?

Fiber/ADSL Şifremi nasıl alabilirim? Ürünlerim​ sayfasında yer alan İnternet Hizmetleri sekmesinden ürün işlemlerine gelerek Ürün Şifresi talebinde bulunabilirsiniz. Ürün şifresi tercihinize göre SMS veya e-posta yolu ile tarafınıza gönderilecektir.