Alman hamam böceği evde nasıl yok edilir?

İçindekiler:

  1. Alman hamam böceği evde nasıl yok edilir?
  2. Alman hamam böceği hangi kokuyu sevmez?
  3. Alman hamam böceği nereden gelir?
  4. Alman böcekleri nasıl yok edilir?
  5. Kalorifer böceği en çok nerelerde yaşar?

Alman hamam böceği evde nasıl yok edilir?

Soğan ve karbonat: Bir adet soğanı ince ince doğrayın. İçerisine 1 çay kaşığı karbonat ekleyin ve karıştırın. Hazırladığınız karışımı hamam böceği yuvalarına dökün. Kısa sürede hamam böceklerinin yok olduğunu göreceksiniz.

Alman hamam böceği hangi kokuyu sevmez?

Hamam böceğinin sevmediği bitkisel yağ kokusu arasında sedir ve okaliptüs bulunmaktadır. Özellikle sedir birçok zararlıyı uzak tutması açısından favori bir ürün olmaktadır. Sarımsak - Birçok böcek bu bitkinin kokusundan nefret eder ve hamamböceği de bu böceklerden biridir.

Alman hamam böceği nereden gelir?

Tropik iklimlerde dışarıda yaşamaları mümkün olsa da Alman hamam böcekleri genellikle iç mekânlarda ve çoğunlukla da mekânın daha sıcak ve nemli yerlerinde görülürler. Evlerde, genellikle, mutfaklarda ve banyolarda görülseler de yiyecek ve nemin bulunduğu her yere gidebilirler.

Alman böcekleri nasıl yok edilir?

Bir kavanozu içini vazelinle kapayın içine böceğin yeyeceği bir yiyecek parçası koyun. Streç filmle ağzını kapatın kavanozu. Böceğin geçebileceği bir delik açın streç filmde. Vazelin sayesinde kavanoza giren böcekler çıkamayacaktı.

Kalorifer böceği en çok nerelerde yaşar?

Kalorifer böceği nerede yaşar? Tüm dünyada yaygın olarak bulunan kalorifer böcekleri nemli, sıcak, karanlık ve kolay saklanabilecekleri yerleri severler. Evlerin mutfakları, banyoları, restoranlar ve gemiler en çok sevdikleri mekânlar arasında yer alır.