Araç Muayene Gecikme Cezası yapılandırma kapsamında mı?

İçindekiler:

  1. Araç Muayene Gecikme Cezası yapılandırma kapsamında mı?
  2. Yapılandırmada muayene olur mu?
  3. Borçlu araç muayene olur mu?
  4. Bandrol ödemeden muayene olur mu?

Araç Muayene Gecikme Cezası yapılandırma kapsamında mı?

TÜVTÜRK araç muayene borçları silinecek mi? Yapılandırma ile muayene borçları silinmeyecek ancak uygulanan gecikme faizi çok büyü oranda düşürülecek. ... SGK prim borcu, vergi borcu, KYK kredi borcu, trafik cezaları yapılandırma kapsamında yer aldı.

Yapılandırmada muayene olur mu?

Böylece yapılandırmadan faydalanan ve bu borçları nedeniyle uzun süre aracını muayeneye ettiremeyen araç sahipleri için önemli bir imkan doğuyor. Her bir taşıt için MTV, taşıta ilişkin idari para cezaları ile geçiş ücretinin en az yüzde 10'unun ödenmesi şartıyla taksit ödeme süresince fenni muayene izni verilecek.

Borçlu araç muayene olur mu?

Aracın Vergi Veya Ceza Borcunun Olmaması Aracınızın vergi borcu, trafik cezası ve OGS geçiş borcu var ise, TÜVTÜRK araç muayene istasyonlarında aracınızın muayenesi yapılamamaktadır. Bu nedenle muayeneye gitmeden önce aracınızın vergi ve ceza borcu olup olmadığını sorgulamalı, varsa bu borçları kapatmalısınız.

Bandrol ödemeden muayene olur mu?

Yasalarla belirlenen kurallar nedeniyle randevu alma sürecinde ve muayene öncesinde araçlar için borç kontrolü yapılmaktadır ve trafik para cezası, motorlu taşıt vergisi ve köprü, otoyol borçları sorgulanmaktadır. Borcu olan araçların randevu alınsa dahi, muayenesi yapılamamaktadır.