Samsung müşteri hizmetleri numarası ücretli mi?

İçindekiler:

  1. Samsung müşteri hizmetleri numarası ücretli mi?
  2. Samsung telefon garantisi ne kadar?
  3. Samsung şarj kablosu Garantiye girer mi?
  4. Cep telefonu servis süresi kaç gün?
  5. Telefon şarj kablosu Garantiye girer mi?
  6. Xiaomi telefonlar Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

Samsung müşteri hizmetleri numarası ücretli mi?

Bu servis için ödeme yapmalı mıyım? Hayır, Uzaktan Destek servisi tamamen ücretsiz olarak sunulmaktadır. Müşterilerimize cihazlarıyla ilgili en iyi desteği sunmak Samsung olarak önceliğimizdir.

Samsung telefon garantisi ne kadar?

Samsung, Android işletimi kullanan hemen hemen her mobil cihazda, 2 yıllık garanti desteği veriyor. Yani bu süre boyunca cihazınızın başına bir iş gelirse, hata ürün kaynaklı ise ücretsiz, kullanıcı hatasıysa belli bir ücret karşılığında düzeltiliyor.

Samsung şarj kablosu Garantiye girer mi?

Şarj aletinde kırık ya da çizik gibi durumlar mevcutsa değişim ya da tamir işlemleri garanti kapsamına girmemektedir. Fakat henüz yeni alınmış bir Samsung cihazın şarj soketinde bozulma durumu mevcutsa o zaman garanti süreci işleyebilir.

Cep telefonu servis süresi kaç gün?

Yetkili teknik servisler kendilerine verilen malın tamirini azami tamir süresinde tamamlamak zorunda. Bu süre de kanunda 20 işgünü olarak belirlenmiş.

Telefon şarj kablosu Garantiye girer mi?

Buna göre düşme ya da kullanıcı hatasından kaynaklı bozulma durumlarında şarj soketleri için garanti ayrıcalığı sunulmamaktadır. Ancak yeni alınan bir şarj soketinde meydana gelen bozulma ya da yıpranma gibi durumlarda garantinin işlemesi mümkün olacaktır.

Xiaomi telefonlar Türkiye garantili olduğunu nasıl anlarız?

Özel bandrol üzerinde “Xiaomi Türkiye Garantili EVOFONE” yazısı bulunuyor. Ayrıca cihazı açtığınızda aynı çıkartmaya sahip bir garanti belgesi ve GENPA logolu bir diğer teknik servis bilgilendirme notu çıkıyor. Tüm bunlar cihazınızın Türkiye garantili resmi ürünler olduğunu gösteriyor.