iPhone 0682 ne demek?

İçindekiler:

  1. iPhone 0682 ne demek?
  2. Icloudlu iPhone ne demek?
  3. iPhone çeviri nasıl yapılır?
  4. I matematikte ne anlama gelir?
  5. iPhone arka kapakta ne yazar?
  6. iPhone IC Nedir?
  7. iCloud nedir ne işe yarar?

iPhone 0682 ne demek?

iPhone sembollerinin anlamları Bu kısaltmanın FC versiyonu, Federal İletişim İzinlerine uygunluk anlamı taşıyor. 0682 numarası, CE standartlarına uyumluluğu denetleyen kuruluşu işaret ediyor ki bu da cihazın Avrupa ülkelerinde satışının serbest olduğu anlamını taşıyor.

Icloudlu iPhone ne demek?

iCloud, verilerinizi güvenli bir şekilde saklamanızı sağlayan bir bulut depolama özelliğidir. Apple firması iOS cihazlara bu özelliği, iOS 5 sürümünde getirmişti. Yıllardır hizmet veren iCloud'u kullanıcılar memnuniyetle kullanmakta ve kişilerin birçok ihtiyacını gidermektedir.

iPhone çeviri nasıl yapılır?

iPhone'unuzda Çeviri'yi kullanma
  1. Çeviri'yi açın.
  2. İki dil seçin.
  3. Mikrofon düğmesine dokunun ve konuşun. iPhone'unuz Sessiz modda değilse çeviri otomatik olarak seslendirilir ve orijinal metnin altında yazılı olarak görünür.
BE

I matematikte ne anlama gelir?

Matematikte birçok terim ve sayı için çeşitli semboller ve kısaltmalar kullanılır. Örneğin rasyonel sayıların kısaltması Q, irrasyonel sayıların kısaltması ise İ'dir. Pozitif tam sayılar içinse Z+ ve Z- kısaltmaları kullanılır.

iPhone arka kapakta ne yazar?

Orijinal bir iPhone'unuz varsa seri numarası ve IMEI numarası aygıtın arkasında yazılıdır.

iPhone IC Nedir?

Cihazlarda bulunan IC ID ise 'Industry Canada Identification' ibaresinin kısatılmış hali ve cihazın tüm Category I gereksinimlerini karşıladığını gösteriyor. Bu gereksinimler içinde bazı radyo standartları şartları ve cihazın farklı radyo bantlarında nasıl çalıştığına dair diğer sertifikalandırmalar var.

iCloud nedir ne işe yarar?

iCloud fotoğraflarınızı, videolarınızı, belgelerinizi, müziklerinizi, uygulamalarınızı ve daha fazlasını saklar ve aygıtlarınızın hepsinde güncel tutar. iCloud ile kolaylıkla fotoğrafları, takvimleri, konumları ve daha fazlasını arkadaşlarınız ve aileniz ile paylaşabilirsiniz.