Whatsappta hakkımda nedir?

İçindekiler:

  1. Whatsappta hakkımda nedir?
  2. WhatsApp durum müzik paylaşma nasıl yapılır?
  3. WhatsApp durum kaç saat kalıyor?
  4. WhatsApp hakkımda neden gözükmüyor?

Whatsappta hakkımda nedir?

WhatsApp'ın 2.17.10 sürümü ile gelen yenilikler arasında birçok özellik bulunuyor. ... WhatsApp'a gelen diğer yenilikler arasında şunlar bulunuyor: Hakkımda özelliği ile, profilinizde yeniden sadece metin olarak bir güncelleme paylaşabilirsiniz. Düzenlemek için Ayarlar'a ve ardından profil isminize dokunun.

WhatsApp durum müzik paylaşma nasıl yapılır?

Whatsapp Durumda Fotoğrafa Müzik Ekleme Resimlerde gereken düzenlemeleri yaptıktan sonra istediğiniz dosyayı Whatsapp uygulamasına eklemek için müzik dosyasını seçmelisiniz. Duruma eklemeyi tercih ettiğiniz müzik dosyasının sesteki aralığını da seçerek bir ad vermeniz gerekiyor.

WhatsApp durum kaç saat kalıyor?

Durum özelliği metin, fotoğraf, video ve GIF'lerden oluşan ve 24 saat sonra kaybolan güncellemeler paylaşmanıza olanak tanır.

WhatsApp hakkımda neden gözükmüyor?

Bir kişinin son görülme zamanını, profil fotoğrafını, hakkımda metnini, durum güncellemelerini veya okundu bilgisini görememenizin nedeni aşağıdakilerden biri olabilir: Kişiniz gizlilik ayarlarını Hiç kimse olarak değiştirmiştir. Son görülme gizlilik ayarınızı Hiç kimse olarak değiştirmişsinizdir.